reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień doberek mamusie i robaczki kochane :*:* No ja jak zwykle pospane już mam :-D niunia też juz wstała ale razem z tatą jak szedł do pracy hahahaha
Dodi cieszę się,że urodzinki miałaś udane!! No soczek... ale wiesz pocieszyć się możesz,że na może kolejne już winka się napijesz hihi
A faktycznie dobrze czułam z tą córeńką i strasznie bym się zdziwiła gdyby było inaczej no na szczęście cipula mamuni urosła hihi
Corin ja chyba nie doczytałam wczoraj postów z wrażenia bo nie wiem jakie dzieci Sebek Twój zaraził hahaha muszę zaraz przewinąć taśmę, pamiętam ,że Niczce przeszło po burgerach i coli hihi.Dobrze,że odpoczęłaś kochana,a małż się stara :-D przyzwyczaja się do nocnego wstawania hihi

reklama
Corin ja chyba nie doczytałam wczoraj postów z wrażenia bo nie wiem jakie dzieci Sebek Twój zaraził hahaha muszę zaraz przewinąć taśmę, pamiętam ,że Niczce przeszło po burgerach i coli hihi.Dobrze,że odpoczęłaś kochana,a małż się stara :-D przyzwyczaja się do nocnego wstawania hihi

Mailuj i Margerita mojego syna o roznoszenie zarazy podejrzewaja ;-)

A co do przyzwyczajania, raczej nie... Jak mu ostatnio powiedziałam, ze jednak będę karmic przez pierwsze pół roku to szczerze do bolu stwierdził:
"i cale szczęście, bo juz się martwilem że będę musiał w nocy wstawać..." :-D Miło, że chociaż brał to pod uwage :-D

No to szczery nie ma co :-D do mojego jeszcze nie dociera,że córka ;) powoli widzę sie oswaja szykował się strasznie na synka :-D no cóż życie jak to lekarz mu wczoraj powiedział,spokojnie to dopiero 1sze hahaha :-D no i mój tata troszke zawiedziony bo 3ecia wnuczka się szykuję hahaha

Orchi Dodi dzięki za gratulacje:-)
Corin to ja będę zaklinać czas, żeby czas do 16 szybciej płynął:-) Tak nmówiłam wirus u dzieci łatwo przychodzi i łatwo odchodzi czasem. NIka wstała bez gorączki, zobaczymy co będzie dalej. Musiała sie wsypac bo zwykle o tej porze trzeba walczyć żeby wstała do szkoły, a teraz ze zmywarki wyjmuje ;-)
Ja za kilka godzin idę z mamą na basen. jak zejdzie z dyżuru to po mnie przyjedzie. Może jestem wredna ale jakoś jestem zmęczona ta chorobą Niki,ona chce tylko rozmawiać o swojej temperaturze, brzuchu itd. Cierpito chce być zaopiekowana a ja uciekam na 2 h :-( Dziecko zostanie w domu i poczeka na kuriera,ktora ma odebrać paczkę. Pierwszy raz zamówiłam taką usługę, ale nie będe biegać z 10kg paczką na pocztę. Zobaczymy jak się ta usługa sprawdzi.

mailuj :*:* no ciekawe jak taka usługa działa,daj znać co i jak :tak:
Ciekawe jak maqnio i o której ma mieć ten szew zakładany :baffled:

Ostatnia edycja:
Orchdea - gratuluję Michalinki - to takie sliczne imie!!!

Psotka - super, że wreszcie się będziesz mogła z łóżka wydostać - tylko na prawdę się oszczędzaj, a nie od razu rzucaj w wir prac....

Mailuj, Corin - cieszę się, że dzieciaki przestały gorączkować. Mailuj - ja nie wiedziałam, że przyniesienie paczki do domu to jakaś specjalna usługa - u mnie zawsze paczki do domu przynoszą, no chyba, że nikogo nie ma to awizo zostawiają.....

Co do nocnego karmienia, to mój mąż rozkosznie stwierdził, że jak przez 9 m-cy się lenię i wysypiam, no to potem ja będę wstawała w nocy - zresztą niby jak On ma karmić.... :) Wczoraj wieczorem w łóżku wybieraliśmy łózeczko i wózek.... :)

Buziaki i mam nadzieję, że zawsze nadrabiając lekturę będę czytać tak fantastyczne informacje!

balkan dziękuję słonko :*:* za miłe słowa :tak: No fakt troszke trudno karmić by było facetowi hihi i co wybraliście już pojazd dla maluszka i spanko?? Chwal się od razu !! :-D
O rany ciocia moja zadzwoniła już z rana samego z gratulacjami córeczki i mnie wcale nie pocieszyła ,,,,do 30tc mówili jej,że córka a okazało się,że jednak synek
Kurcze nie lubię jak mi ktoś tak miesza skoro lekarz na ta chwilę nie widzi "sprzętu" no to chyba już nie wyrośnie :-D

reklama
Orchidea, pochwalę się, jak już sprzęt będzie w domu :)

Ciotką się nie przejmuj - ile lat temu Ona rodziła? Jakiś skok technologiczny sprzętu USG pewnie był i badania pewnie dokładniejsze..... ja też się troszkę obawiam zniknięcia jajeczek, choć sama je na własne oczy widziałam.... :)

Do góry