reklama
Sis, Dawidek się też z nami przywitał, a teraz chyba znowu śpi No ja jestem mega niewyspana, jak znam życie, to jeszcze mi oczko ucieknie Marcin, jak wczoraj usłyszał, że możemy wyjść z domu, to taki banan na twarzy, że szok, później mu troszkę się zmniejszył, jak mu lekarz odpowiedział, że z seksem to jeszcze z miesiąc trzeba będzie poczekać, hehe A jakie miałaś wczoraj to tętno? Tomek może Ci sprawdzać przecież.
Corin, sama nie wiedziałam chyba co mówię Uważaj na siebie w drodze:*
Corin, sama nie wiedziałam chyba co mówię Uważaj na siebie w drodze:*
Ostatnia edycja:
No własnie ja mam w ogóle małe w ciąży zawsze miałam 80 w sumie też nieduże ale teraz mam 60-65 powiedział lekarz ,że kobitki mają wyższe ale tragedii nie ma skoro funkjonuję,,ja mam bardzo małe serduszko i może dlatego jakoś ten tlen i krew muszą dla mnie i dzidzi starczać ... Niuńka miała wczoraj 156 tętno
No to tragedii nie ma, no i malutkiej serce pięknie bije! Dawidek miał 140 A co do tego wyższego, to w przypadku chorób serca to sie nie sprawdza, ja mam tachykardie, więc jeśli puls miałby się zwiekszyć o 20%, to moje serce musiało by dawać ze 120-130, a bije tak, jak przed ciążą. Także spokojnie, wszystko jest dobrze
Ostatnia edycja:
Wczoraj numer był bo bylismy ostatni u lekarza a to mówię zapytam go wreszcie na spokojnie o wszystko ale przyszło 3ech chlopaków no góra po 15lat mieli szpanery 1sza klasa i jeden doszedł do mnie i pyta czy może wejść cos zapytać ja mówie no ok,,, po czym my weszliśmy a lekarz mówi nooo i młody dziecko będzie miał hahah dzwonił do dziewczyny i dwie kreski laska 13 lat i chciał zapytać czy jak ona nie ma 18stu to ich lekarz przyjmie
Ja w wieku 13 lat nawet okresu jeszcze nie miałam
Corin a to są jakieś przesądy co do płci i tętna ??
Corin a to są jakieś przesądy co do płci i tętna ??
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
U mnie na USG zawsze 140 wychodzi, a w domu 130 (na detektorze), wiec wg przesądow chlopaczysko siedzi we mnie ;-)
Orchidea, szok... Ja dostalam w 3 klasie pierwszy raz, ale w liceum jeszcze o seksie nie myślalam.... Przeraza mnie to...
Moja Aga często mówi że chce mieć dzidziusia Ma 8 lat i o ciąży myśli...
Orchidea, szok... Ja dostalam w 3 klasie pierwszy raz, ale w liceum jeszcze o seksie nie myślalam.... Przeraza mnie to...
Moja Aga często mówi że chce mieć dzidziusia Ma 8 lat i o ciąży myśli...
Ostatnia edycja:
Wczoraj numer był bo bylismy ostatni u lekarza a to mówię zapytam go wreszcie na spokojnie o wszystko ale przyszło 3ech chlopaków no góra po 15lat mieli szpanery 1sza klasa i jeden doszedł do mnie i pyta czy może wejść cos zapytać ja mówie no ok,,, po czym my weszliśmy a lekarz mówi nooo i młody dziecko będzie miał hahah dzwonił do dziewczyny i dwie kreski laska 13 lat i chciał zapytać czy jak ona nie ma 18stu to ich lekarz przyjmie
Dzieci robią dzieci...
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Witam cieplutko Dziewczynki
orchidea gratuluję Michalinki . kurczę 13 lat dziecko to jeszcze przecież aż strach pomyśleć ,ze moja córka miałaby za rok mi taką nowinę przynieść
beatka no ze szpitalami w Wawie jest ciężko w zeszłą niedzielę z Bielańskiego karetką na Inflancką przewieżli bo nie mieli miejsca na sala.
psota gratuluję zdrowego chłopaka-Dawidka
orchidea gratuluję Michalinki . kurczę 13 lat dziecko to jeszcze przecież aż strach pomyśleć ,ze moja córka miałaby za rok mi taką nowinę przynieść
beatka no ze szpitalami w Wawie jest ciężko w zeszłą niedzielę z Bielańskiego karetką na Inflancką przewieżli bo nie mieli miejsca na sala.
psota gratuluję zdrowego chłopaka-Dawidka
reklama
No szok straszny kurde ja nie wiedziałam nawet jak sex w tym wieku smakuje !!Kurde no fakt ja późno zaczęłam ale bez przesady żeby mieć 13 lat i dziecko świat oszalał.. teraz Corin wyobrażasz sobie Age swoja za 5 lat Ci mówi mamo dziecko będę miała jesoooo dla mnie to niewyobrażalne jest przecież taka dziewczynka sie rozwija dopiero(jeszcze)..