reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry Promyczki!

Co się stało z tym snem… do niedawna spałam oi 11:00-12:00 a teraz, 8:00 i oczy jak 5 złotych, ludzie! ;)

Nic mi się nie śniło złego, uff… tylko mi się wymiotować chciało w nocy, ale jakoś przetrwałam bez bliższego kontaktu z kibelkiem;)

Siostra, jak poranek? Buuuziam:*

Dodi, Corin, Balkan, dziękuję!!! :) Balkan, ja nie mam zamiaru rzucać się w wir pracy, mi jest teraz tak dobrze;) mogę prowadzić tylko ciut aktywniejszy tryb życia, same przyjemności;)))

Mailuj, nooo… baseniku to zazdroszczę:) Przyjemności Kochana!

reklama
Hej laski :)
Ja już wstaje po 7 i też jestem wyspana... Co to będzie później? Nie chce tak wcześnie wstawać.
Gratuluje dziewczynom poznanym płci dziecka a i ja się pochwalę że już wiem. Właśnie wczoraj się dowiedzieliśmy, a i moja intuicja prawdę mówiła :)
To będzie kolejny chłopak w rodzinie normalnie. Podobno na USG tak był rozwalony że od razu widać było jego sprzęt - mój od razu się połapał że to chłopak, ale ja jak zwykle niewiele widziałam.

Psota, a'propos snu, to dziś mój kolega ma 30-te urodziny i prawie przez całą noc przez sen układałam wierszyk urodzinowy.... :) oczywiście w tej chwili kompletnie nie pamiętam, co ułożyłam, ale wiem, że całość skończyłam.... :)

Mailuj, ja też tego basenu zazdroszczę - tyłek mi już strsznie oklapł.... :(

Aneta, no to chyba rzeczywiście jakaś przewaga chłopaków się szykuje, a ja myślałam, że mój Mateusz będzie mógł w dziewczynach, ja w ulęgałkach przebierać.... :) Gratulacje!!

balkan no 8 lat temu rodziła .... :-D
sis :*:*:8 a dobrze my już nie śpimy długooo,ale Ty faktycznie codziennie wstajesz coraz wcześniej,ciekawe kiedy ze mną zaczniesz wstawać o 5.30 mniej więcej hahaha
A wiecie właśnie u mnie lipa straszna z basenem jest :-( bo im sie jakiegos aquaparku zachciało i budowa sie skończy pod koniec czerwca :no:najbliższy basen mam 12km od siebie :baffled: w Rybniku :baffled:
Anetka gratuluje synusia !!!

Ostatnia edycja:
Trochę dużo tych chłopaków... Jak oni żony sobie znajdą :D
Ja chce na basen... Muszę swojego namówić na basen. Mamy w sumie 5 minut drogi od niego.

Aneta, gratuluję synka! :) A co do szukania żon, to my już tutaj nasze dzieciaczki swatamy;) Moją synową będzie Michalinka Orchidei;)

Balkan, no tak się męczyłaś i nic nie pamiętasz?! ;)

Sis, Ty wypluj te słowa, ja chcę spać!!! ;) Nawet Marcin dzisiaj się mnie pytał, czy chora nie jestem, że tak wcześnie wstaje;) No i mówi, jak już nie śpisz, to zapraszam Cię kochanie dzisiaj na kolację, a ja głupia, teraz??? Hehehe;) A on NA KOLACJĘ! ;)

Aneta, też prawda;) Mój tata, koniecznie chciał mnie zeswatać z synem swojego najlepszego kumpla, a że był w moim wieku, więc poza kręgiem zainteresowań, to nic z tego nie wyszło, no cóż... ;)

Takkkk rosnie synowa i kopie od rana samego :-D siostra no co kolacja o 8.30 wskazana jak najbardziej hahaha :-D ojj Ty serio sie chyba nie wyspałaś :-D Boziuuu kolajca z mężem poza domem fiu fiu marzenie moje :-D
Anetka balkan wolna jest Emci Nicola i Dodi córeńka też wolna hihi :-D dużo pieknych kobietek będzie dla Waszych przystojniaków !!!
Anecia my się tak smiejemy przecież wiadomo,że dzieci swoje zrobią ale kto wie :-D co tam pisane jest
Tak sie zastanawiam,że ja nie mam teraz częstszych wizyt ,bo mam kolejną 5tego kwietnia ..ciekawe co będzie z tym moim tętnem ..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry