reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dzień doberek mamusie i robaczki kochane :*:* No ja jak zwykle pospane już mam :-D niunia też juz wstała ale razem z tatą jak szedł do pracy hahahaha
Dodi cieszę się,że urodzinki miałaś udane!! No soczek... ale wiesz pocieszyć się możesz,że na może kolejne już winka się napijesz hihi
A faktycznie dobrze czułam z tą córeńką i strasznie bym się zdziwiła gdyby było inaczej no na szczęście cipula mamuni urosła hihi
Corin ja chyba nie doczytałam wczoraj postów z wrażenia bo nie wiem jakie dzieci Sebek Twój zaraził hahaha muszę zaraz przewinąć taśmę, pamiętam ,że Niczce przeszło po burgerach i coli hihi.Dobrze,że odpoczęłaś kochana,a małż się stara :-D przyzwyczaja się do nocnego wstawania hihi

reklama
Corin ja chyba nie doczytałam wczoraj postów z wrażenia bo nie wiem jakie dzieci Sebek Twój zaraził hahaha muszę zaraz przewinąć taśmę, pamiętam ,że Niczce przeszło po burgerach i coli hihi.Dobrze,że odpoczęłaś kochana,a małż się stara :-D przyzwyczaja się do nocnego wstawania hihi

Mailuj i Margerita mojego syna o roznoszenie zarazy podejrzewaja ;-)

A co do przyzwyczajania, raczej nie... Jak mu ostatnio powiedziałam, ze jednak będę karmic przez pierwsze pół roku to szczerze do bolu stwierdził:
"i cale szczęście, bo juz się martwilem że będę musiał w nocy wstawać..." :-D Miło, że chociaż brał to pod uwage :-D

No to szczery nie ma co :-D do mojego jeszcze nie dociera,że córka ;) powoli widzę sie oswaja szykował się strasznie na synka :-D no cóż życie jak to lekarz mu wczoraj powiedział,spokojnie to dopiero 1sze hahaha :-D no i mój tata troszke zawiedziony bo 3ecia wnuczka się szykuję hahaha

Orchi Dodi dzięki za gratulacje:-)
Corin to ja będę zaklinać czas, żeby czas do 16 szybciej płynął:-) Tak nmówiłam wirus u dzieci łatwo przychodzi i łatwo odchodzi czasem. NIka wstała bez gorączki, zobaczymy co będzie dalej. Musiała sie wsypac bo zwykle o tej porze trzeba walczyć żeby wstała do szkoły, a teraz ze zmywarki wyjmuje ;-)
Ja za kilka godzin idę z mamą na basen. jak zejdzie z dyżuru to po mnie przyjedzie. Może jestem wredna ale jakoś jestem zmęczona ta chorobą Niki,ona chce tylko rozmawiać o swojej temperaturze, brzuchu itd. Cierpito chce być zaopiekowana a ja uciekam na 2 h :-( Dziecko zostanie w domu i poczeka na kuriera,ktora ma odebrać paczkę. Pierwszy raz zamówiłam taką usługę, ale nie będe biegać z 10kg paczką na pocztę. Zobaczymy jak się ta usługa sprawdzi.

mailuj :*:* no ciekawe jak taka usługa działa,daj znać co i jak :tak:
Ciekawe jak maqnio i o której ma mieć ten szew zakładany :baffled:

Ostatnia edycja:
Orchdea - gratuluję Michalinki - to takie sliczne imie!!!

Psotka - super, że wreszcie się będziesz mogła z łóżka wydostać - tylko na prawdę się oszczędzaj, a nie od razu rzucaj w wir prac....

Mailuj, Corin - cieszę się, że dzieciaki przestały gorączkować. Mailuj - ja nie wiedziałam, że przyniesienie paczki do domu to jakaś specjalna usługa - u mnie zawsze paczki do domu przynoszą, no chyba, że nikogo nie ma to awizo zostawiają.....

Co do nocnego karmienia, to mój mąż rozkosznie stwierdził, że jak przez 9 m-cy się lenię i wysypiam, no to potem ja będę wstawała w nocy - zresztą niby jak On ma karmić.... :) Wczoraj wieczorem w łóżku wybieraliśmy łózeczko i wózek.... :)

Buziaki i mam nadzieję, że zawsze nadrabiając lekturę będę czytać tak fantastyczne informacje!

balkan dziękuję słonko :*:* za miłe słowa :tak: No fakt troszke trudno karmić by było facetowi hihi i co wybraliście już pojazd dla maluszka i spanko?? Chwal się od razu !! :-D
O rany ciocia moja zadzwoniła już z rana samego z gratulacjami córeczki i mnie wcale nie pocieszyła ,,,,do 30tc mówili jej,że córka a okazało się,że jednak synek
Kurcze nie lubię jak mi ktoś tak miesza skoro lekarz na ta chwilę nie widzi "sprzętu" no to chyba już nie wyrośnie :-D

reklama
Orchidea, pochwalę się, jak już sprzęt będzie w domu :)

Ciotką się nie przejmuj - ile lat temu Ona rodziła? Jakiś skok technologiczny sprzętu USG pewnie był i badania pewnie dokładniejsze..... ja też się troszkę obawiam zniknięcia jajeczek, choć sama je na własne oczy widziałam.... :)

Do góry