reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

cześć Dziewczynki - ja już po przemeblowaniu, ciuszki wyprane, mydełka i pieluchy kupione. Macanko u gina też wczoraj było. No i niestety nie bedę mogła rodzić w szpitalu niedaleko mojego miejsca zamieszkania tylko w Szczecinie.

Marzenko- ja w tym roku skończę już 37 lat.

Mailuj- my jak budowaliśmy dom, to wzieliśmy kredyt złotówkowy w PKO BP. I do tej pory jesteśmy wierni temu bankowi.

P.S. Truskawki z Lidla są ok. Własnie kupiłam sobie kolejną porcję. :-)

reklama
Corin, ale sie uśmiałam...no co ja tam tak szorowałam:):) słuchaj może to taka metafora jest... bo przecież wszystkie teraz na jednym wózku jedziemy haha

A ja miała starszny sen...byłam gdzieś w sklepie z koleżankami..i uderzyłam sie w brzuch o ladę chyba..wtedy dzidzi się zaczeła ruszać i odeszły mi wody!!! ja zacisnęłam nogi wyszłam na dwór i kazałam koleżance po samochód na parking lecieć, żeby do spzitala jechać, a ona coś długo nie przyjeżdzała..bo nie mogła znaleźć auta! a ja płakałam, że to jeszcze za wcześnie, że nie mogę jeszcze urodzić...
Mówię wam straszny sen, aż się nerwowa obudziłam...i bardzo mi się chciało siusiu..to pewnie dlatego ten sen o odejściu wód..

No był nasz znajomy, wziął ten zepsuty bok szafki i pojechał do stolarni...oby mieli szybciutko zrobione..

Dzięki dziewczyny za info o szwie i kredycie. Jeszcze Maqnio po terminie urodzi! Musimy jej powiedzieć, że tak jej przyszłośc planujemy. Gocha nic mi nie mów bo pójdę do Lidla za 3 minuty. To Ty jesteś mniej więcej z mojej okolicy;-) a raczej z jednego województwa.
Corin pytałam, czy byłyśmy w ciąży bo konia mi żal ;-)
Marzenka przestań będę miała więcej miejsca na lumpowe polowania. Pomagasz mi w segregacji Kochana :-) Tylko to nie są jakieś extra ciuszki dam Ci po prostu to co dostałam. Nawet tego nie prałam

Ostatnia edycja:
dodi, mailuj, ale się uśmialam hahahaha, świry kochane :-D

dodi, sen mialaś faktycznie nie ciekawy. Można sie zdenerwować. Mnie się tylko raz snilo w tej ciąży że poronilam (na samym początku)
A wiecie co wyczytalam, że od 23 tygodnia już nie ma poronień tylko wczesne porody, a to świadczy o tym że lekarze są w stanie utrzymać przy zyciu takie maleństwa.

mailuj, no ty to jesteś naprawdę dobrą kobietką haha.. nawet o konia sie martwisz:):):)
wiesz co, może ze mną też chcesz rodzić, byłabym wtedy jakaś taka spokojna:)

Corin, jejku jakoś sobie nie mogę wyobrazic takiego maluszka urodzić, lepiej niech posiedzi jeszcze chociaż do czerwca, ale znajac zycie to przenoszą ciążę, tak jak z Misia (2 tyg)

reklama
Eh dziś są urodziny mojego kolegi... 18 ... ale niestety nie mogę mu złożyć życzeń ani dać prezentu ani przytulić... jedyne co mogę to się pomodlić... w wieku 14 lat nas opuścił... przegrał z chorobą... :( poryczałam się :( był na prawde wspaniałym chłopcem...

Do góry