reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
a wiecie co... przytyłam już 10 kg :-( jestem od wczoraj na diecie, staram się nie jeść słodyczy, czipsów i innych fast foodów, a i nie chcę się przejadać, potem aż brzuch mnie boli
chyba tylko ja mam takie tempo tycia:zawstydzona/y:

oj, fakt, że dziś bezmięsnie... ja wczoraj miałam placki ziemniaczane.... hmm... też nie wiem, co dziś.... wieczorem idziemy na spotkanie Vespowe, więc może coś w kanajpie zjemy.... :) warzywka w cieście.... :)

Żaneta najważniejsze, że na tym etapie zauważono taką małą nieprawidłowość! Dzięki temu jest mnóstwo czasu na reakcje i diagnostykę. Gratuluję Córci J
Corin a czy my na tej furmance byłyśmy wszystkie w ciąży ???????????? Trzymam kciuki za Sebka. Sama wiesz jak to jest z dziećmi czasem choruję i zdrowieją w mig, więc jeszcze nie wiadomo jak się ta historia skończyJ może niech młoda też zostanie w domu?
Orchi jak dam radę to przyjadę, jak nie to zrobimy porodową konferencję telefoniczną
Ja sobie pospałam teraz troszkę bo w nocy nie mogłam za bardzo. Teraz ambitnie się umyję i może troszkę mieszkanko ogarnę hi, hi albo i nie ;-) Uśmiałam się z mojego małza bo jak wracaliśmy ze śledzika to mówię mu, ze jutro jest jeden z dwóch dni w roku, kiedy obowiązuje ścisły post itd. A on na to oburzony:- A co Krzysiu będzie jadł?? Ja w głowie szukam wszystkich Krzyśków, których znamy i zastanawiam się czemu mąż tak się o żołądki kumpli martwi. A jemu chodziło o synka bo tak chce żeby miał na imię. Zadziwiona jestem tą jednością penisów i że w ogóle o tym pomyślał J A do lekarza pewnie pójdę, dzięki za rady, zastanawiam się tylko czy usg mi zrobi. Może trzeba będzie czekać kolejne 50 dni A ja jednak zrobi i potwierdzi Krzysia Antosia to posegreguję ciuchy i wszystkie dziewczęce Marzence wyślę
Emka trzymam kciuki
Maqnio @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wiecie co ja też chyba zrobię ziemniaczane z sosem. Miały być sadzone ale placków dawno nie było. Dzięki

Ostatnia edycja:
mailuj juz sobie to wyobrażam hihi skurcz i tel do Ciebie :-D
No placuchami pojeśc można :-D mnie to czeka tarcie ręczne więc na kostki bedę musiała uważać :-D

Mailuj, właśnie nie wiem czy zaciążone byłyśmy czy nie :-D
Córa dziś i tak do szkoły nie idzie, bo od dzis do srody są rekolekcje, wiec moi mają wolne ;-)

Ale mnie spanie ogarnia, jestem nieprzytomna. Druga noc z rzędu z przerwami, a ja już zasypiam na stojąco... a co to bedzie jak dzidziol się pojawi??? Aż się boję...
Będę wychodzić do ogródka, dzidiek będzie spał w wózku a ja na kocyku na trawie :-D W sumie to jest myśl, nie? ;-)

O, nie wiedzialam, teraz pewnie maqnio, się troszkę uspokoi. Najgorzej to nie wiedzieć na czym się stoi.

Ale mi narobilyscie smaka na placki ziemniaczane... mm z sosem pieczarkowym najlepiej... Chyba bedę smażyć jak wróce z przychodni.

reklama
Witajcie, dawno nie zagladalam, jakos czasu nie mialam. Tylko nie dawajcie mi klapsa!
Slyszę ze choróbska panują..... ble.... pokonamy je.
Co do obiadku to my pewnie to tesciów się wybierzemy po mojej pracy. A tak mam ostatnio strasznego lenia i nic mi sie nie chce robić.
Moj brzunio rośnie.... w wolnej chwili wstawię zdjecie do galeri...ja przytylam ok 5 kg.
no i synio kopie. Ostatnio sie nad imieniem zastanawialiśmy mi się podoba strasznie Natan, ale boję sie o skutki heeh sporo osób mówi ze ladnie ze to oznacza dar od Boga itp imie ze Starego Testamentu.... ale moze lepiej polskie... ale jakie... ech dobrze ze mamy jeszcze troszki czasu.
U mnie pomalu wiosna za oknem... mieszkam kolo lasu to fajnie ptaszki niedlugo bedzie slychac ech... juz chce kwietnia... maja.... Cmoki dla was!

Do góry