reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mam nadzieje .... tylko ze ona zawsze odpisywala a ostatni sms jaki od niej dostalam to "Nie chce mi sie zyc "
To wszystko jest takie niesprawiedliwe ....
A ja z małzem wybralam imie dla Synka ... troche dziwne i malo spotykane ... ale BARDZO mi sie podoba Waldek i jak ??? :)

reklama
Może właśnie spi albo ma jakieś badania ;) napewno jest dobrze wszystko nie martw się Veronique
No dawno nie slyszałam tego imienia ...

Tak ale ten sms no nie byl ... pocieszajacy... No nie wiem ... ale bardzo mi sie spodobalo to imie Waldemar Waldus Waldi Waldeczek :) ajjj kwestia gustu nie jedna mama dala by takie imie a niejedna absolutnie nie :)

Ostatnia edycja:
veronique trzeba być dobrej myśli, tak jak dzierwczyny piszą, wiadomo że nie jest w dobrym nastroju, ale to niekoniecznie oznacza, że dzieje się coś złego...

ja uciekam na "piwko" z koleżankami - korzystam teraz jak najwięcej, bo już wkrótce... żegnajcie imprezki:no:

Orchidea, dziekuje Kochana, czuje sie juz o niebo lepiej, ciagle tylko meczy mnie straszny kaszel i ta paskudna wydzielina - jak stary dziadek normalnie...;-/ Ale ogolnie mam energie zyciowa i znow gory moge przenosic;-)

Balkan, gratuluje malego ksieciunia i ciesze sie, ze jest zdrowiutki.:-)

Dziewczynki, a nie macie mozliwosci pojscia do nieodplatnej szkoly rodzenia, moze w innym miescie? Kurcze, to cale oddychanie jest naprawde wazne. Jesli kobieta od pierwszych skurczy prawidlowo oddycha, to po pierwsze malenstwo jest lepiej dotlenione, a po drugie szybciej schodzi do kanalu rodnego. Latwiej jest od poczatku oddychac prawidlowo, niz od ktoregos tam momentu. Ja od siebie dodam, ze kiedy skupilam sie na oddychaniu, to nie myslalam o bolu, czasie itd.
Jesli jednak nie macie mozliwosci pojscia na SR, to zrobimy sobie wlasna, internetowa na lipcowym bb i bedziemy dzielic sie wiadomosciami o przygotowywaniu do porodu.:-) Mozna by zalozyc osobnym watek.

Veronique o nie, tak jak moj ojciec ma na imie. Szczerze to nie podoba mi sie i malo uzywane w dzisiejszych czasach.

nie tragizujcie, maqnio pewnie jest zalamana i odpoczywa, nie mozna od razu zakladac ze jak nie odpisuje to sie cos stalo. Dziewczyna jak na razie walczy sama ze soba, zeby przetrwac ten czas. Wyobrazcie sobie postawic sie w jej sytuacji, mozna wykorkowac z nerwow :-(

emkamek dobry pomysl !!!!
Marzenko dziekujeee za poparcie imienia :)
Czy Wam sie tez tak swieci skora na brzuchu ? To chyba z tego powodu ze sie napina ... naciaga ... :|
Czesto jednak jak maly schodzi w dolne partie brzucha to kluje mnie w pachwinach.... zwlaszcza kiedy kopie ...to klucie jest dosc nieprzyjemne ... moze to dlatego ze ja taka chuda jestem
emka ja chyba wole siebie nie woybrazac w takiej sytuacji naprawde podziwiam Maqnio ze jest tak dzielna ... bo kawal silnej babki z niej naprawde !!!
Emka no prosze Cie teraz mi tatujesz tutaj hihihihi :) Ale mi sie Waldi podoba :) no chociazby z takiego qwzgledu ze juz dawno nie slyszalam tego imienia albo nikt nie daje ...
Moj małzchcial dac na imie BORYS :| no prosze WAs BORYS ? :| ee-eee

Ostatnia edycja:
reklama
emkamek dobry pomysł masz !!!! Ja jestem za,, no inne miasto u mnie to hmm nie mam auta więc dojeżdżac mi sie nie opłaca ... No to dobrze,że już ze zdrówkiem lepiej :tak: marzenka masz rację ;) może ma dość i nie chce jej sie z nikim gadać ...

Ostatnia edycja:
Do góry