reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pippi - ja do szkoły rodzenia bede chodziła i to już niedługo bo od 15 marca. :-) Szkoda byłoby nie skorzystac jesli jest bezpłatna i w szpitalu w którym bede rodzic. Szczerze to juz sie nie moge doczekac. Zajecia bede miec dwa razy w tygodniu o 19. Bedzie czesc wykładowa jakby i gimnastyka czy cos takiego. Mój Mariusz bedzie chodził ze mna i tez ze mna rodzi :tak:

Wiecie co dziewczyny, boli mnie głowa, jestem głodna i czuje sie gruba i brzydka :(
Sorki za narzekanie, wiem ze sa wieksze problemy ale mam jakis beznadziejny dzien i cholernie mi smutno :-:)zawstydzona/y:

reklama
orchidea no ja z racji mojej ignorancji totalnej raczej pójdę ;-) zresztą mąż się już nastawił i nie może doczekać, ja zresztą też będę miała chyba większy komfort psychiczny jak się przygotuję, chociaż wiadomo, że wszystkiego się nie przewidzi jak to będzie... nastawiam się że będzie dobrze i dam radę :rofl2:

ale czy położna może męża nie wpuścić? to chyba niezgodne jest z przepisami... :confused: co ona tam królem jest

Anulka a u ciebie nie ma szkół, za które płaci NFZ? wydawało mi się, że teraz jest ich mnóstwo..

Pippi tak no właśnie płatna jest :(
Katernika ja tak mojemu non stop gadam ,że brzydka jestem gruba ,że już mnie pewnie nie kocha takiej hahahaha a on się śmieje ze mnie i mówi głupolu jeszcze bardziej Cie kocham taką,bo nosisz nasze cudeńko w sobie

Wróciłam, to od razu piszę, bez nadrabiania zaległych postów. Płeć Mateusza została potwierdzona, rączki, nóżki ma, serce bije, przewód pokarmowy prawidłowy, reszta też - waży 409 g. A Tatuś chodzi dumny i blady - właśnie obdzwania wszystkich swoich kolegów... :)

pippi wlasnie o zadniej nie slyszalam:confused:
balkan gratuluje, chyba jednak wiecej z nas ma chlopcow jak do tej pory:-)a co do imienia moj brat ma tak na imie, strasznie jest cichy nie odzywa sie nie pytany a czasami nawet wtedy nie odpowie;-)

Ostatnia edycja:
Balkan gratuluje zdrowego sneczka :)
Orchidea mój tez mnie pociesza i mówi ze mnie kocha itd ale ja naprawde coraz bardziej sie boje, moze tylko tako głupi dzień mam.
No i mówiłyście o kasie, tez sie o to martwie. Teraz jeszcze mamy odłożone ale bardziej na remont wózek itd. A potem... :-(

Katerina o ty też, cieszę się, że nie jestem sama :-) ja też będę w swoim szpitalu i też mam za darmo
a weź przestań, nie jesteś gruba, tylko masz dodatkowego pasażera na pokładzie, a on wymaga trochę miejsca:-D zresztą dla mężą pewnie jesteś najpiękniejsza na świecie teraz i tego się trzymaj
kup sobie coś sexy, mi to zawsze pomaga:cool2:

Anulka - poszukaj może w internecie, czy na pewno nie ma, bo kurczę to aż dziwne, że musicie płacić...

balkan gratulacje!!!!!! znam samych fajnych Mateuszy :-)

balkan gartulacje !!!! :D:* No to prezent masz niezły na Dzień Kobiet ...
katerinka dobrze będzie a chyba to hormony nasze tak na nas działają ;) żadna z nas nie jest gruba i brzydka !! ;)

reklama
Do góry