reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hanami no wlasnie, jutro :-D ! tylko sie nie przejedz bo wiem jak to jest na tych rodzinnych wizytach :-D hehe
mi maluszek tez zaczal buszowac, najbardziej jak schodze z BB i sie klade, wtedy sie rozciaga i mowi: ,,no wreszcie wygodna pozycja do przeciagania" ahhaha ^^

wydruska nie moze byc inaczej, Miloszek juz zostanie Miloszkiem na pewno :-) ale kciuki trzymam ^^

reklama
Jejku mamuski jestem przerazona byłam na kontrolnych badaniach dzisiaj i okazało sie ze ja juz przybrałam 8 kg waze ponad 100kg Mailuj chyba juz cie przegoniłam hehe

Psotka córki dzisiaj wypucowały mi okna zebym sie nie wazyła na drabine wchodzic mi kazały siedziec i odpoczywac , mysle ze juz do nich dotarło ze jednak beda miały siestrzyczke mimo ze chciały tak bardzo braciszka

emcia no jak tak dalej u mnie będzie to też NIESTETY nad żłobkiem będę się musiała zastanowić bardzo poważnie :| właśnie fajki rzuciłam mówie mojemu eee zaoszczędzi się jasne owoce teraz soki trzeba i znów na jedno wychodzi,,,
wydrusia &&&&&& ;) no szok bym miała jakbyś wróciła i napisała,że córka hahaha ale pewnie synuś jest i już :D
hanami jedz jedz kochana i rośnij a brzuszku :D:D
margeritka :*:* no to dobrze,że dałaś radę kochana

orchi ja jedyna rzecza na ktorej nie oszczedzam jest jedzenie, nie odmowie sobie ani sokow, ani owocow itd. wiadome ze zastepuje produkty tanszymi, ale po 6 miesiach glodowki ktora mialam wczesniej, gdy zylam bez pieniedzy obiecalam sobie, ze moge nie kupic sobie ciucha, ciastka czy nowego tuszu do rzes, ale na jedzeniu oszczedzac nie bede.

Dziewczyny, objadłam się jak bąk! Ledwo dycham;) Kluchy dla Was
IMG_0299.JPG

Pippi, ja do szkoły rodzenia chciałam iść, ale ze względu na leżenie zrezygnowałam, trochę mi szkoda.

Wydrusia, czekamy na Ciebie z kciukaskami mocno zaciśniętymi.

Marzenko, no to kochane te Twoje dziewczyny:) Najważniejsze, żebyś się nie przemęczała. Dobrze, że się przyzwyczaiły do tego, że będzie Klaudia:) Ja się dzisiaj zważyłam i mam na plusie 3 kg:]

Em_ka, wcinaj kochana na zdrówko, pewnie, że na jedzeniu nie można oszczędzać!

Co do gotowania pyszności przez mamusie, to moja mama mieszka zaraz obok, a babcia ulicę dalej, więc mam pełen wypas;)

Idę jutro na glukozę, ciekawe, czy będzie zwrot;)

Ostatnia edycja:
Em_ka bo na jedzeniu sie nie da oszczedzic jak nie zapłacisz u rzeznika to zapłacisz u aptekarza a lepsze chyba to pierwsze , jesc trzeba , szmatke raz na jakis czas trzeba kupic ale jesc trzeba codziennie , zwłaszcza teraz jak maluszki sa w drodze

psota a coz to za kluchy takie packate? :-D nie znam takich rzeczy :confused: ale smakowicie wyglada wiec pewnie pochlonelabym caly talerz

marzenko ja mowie bardziej od strony takiej, ze to na co mam ochote to kupuje do jedzenia. Chce mi sie serka to kupuje, chce taki jogurt to kupuje bo na prawde jest wiele innych rzeczy ktore moge sobie darowac.

reklama
psota to ja znam jedynie ciemne kluchy slaskie i jasne, ale takich jeszcze nie jadlam. Jak bys miala czas to mozesz wrzucic przepis to zrobilabym kiedys :-)

a truskawek nie oddam za nic :-D :-D

Do góry