Emka wyjaśniam za wszystko zapłaciłam 12 złotych :-) I właśnie widzę taki zestaw i porównuję z tymi, które sprzedają na allegro. Wiele z tych babeczek sprzedających kupuje w lumpach i sprzedaje jakby były po ich dzieciach.
Balkan piękne te usta, ale NIka na razie najchętniej malowałaby się na czarno, jej zdaniem takie makijaże są dla dzieciaków.
Orchi bal jest w czerwcu, ale wyszłam z założenia skoro córka ciągle w glanach lata to musi nauczyć się chodzić na obcasach. Dlatego trenuje w domu, a akurat dzisiaj likwidowali sklep z butami, były duże przeceny, i kupiłam jej obcasy za 15 złotych. Myślę, że są warte swojej ceny, więcej bym za nie dałam i zdziwiłam się , że do tej pory ktoś dawał za nie 99
Małgosia witaj:-) Ja zapisałam się do szkoły rodzenia. Będziemy chodzić od 7 miesiąca
Corin trzymam kciuki za brak gorączki. Czutałam, że dajesz młodemu nurofen. Ja sama jakoś nie mogę się do niego przekonać. Ja trzymam się pyralginy, bo tylko ona mi pomaga.
Wydrusia buziole
ja przepadłam na 3 h bo wpadli do nas znajomi. A my nic nie mieliśmy do jedzenia, na szczęście w zamrażalce była kaszanka to udusiłam z masłem i cebulą. A teraz mam ochotę na lody. Ale poczekam do rana, bo rano lody są mniej kaloryczne ;-)
Spokojnej nocki Brzucholki moje kochane :-)