reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Balkan, mnie się podoba ten raczek, ale nigdy bym takiego sobie nie zafundowała;)

Sis, jeszcze tylko 3 dni. U mnie lekki stresik jest... pocieszam się tym, że jak byłam w szpitalu i dokładnie małego mierzyli, to był idealny na swój wiek;)

Wydrussia, to może możemy na tej podstawie prognozować, że u Orchidei będzie córeczka;) hehe;)

Ostatnia edycja:
reklama
Echhh te wizyty to pociecha jest superr ale i czasem przed nimi niepokój,czy wszystko ok z maleństwem itd... u mnie mierzy co wizyta dzidzię brzuszek żołądek itd no i wiem już też,że nie jest warga rozszczepiona ,,,
wydrusia a gdzie Ci się pojawiają ??

Wydrusia, mi się pojawiły rozstępy przy bliźnie po wyrostku :/

Orchidea, ja mam nadzieję, że on mi wszystko dokładnie pokaże i rozwieje wszystkie moje niepokoje.

Ostatnia edycja:
wydrusia ja dalej sie trzymam swojej opinii na temat rozstepow. Nie wazne czym bedziesz zmarowac i jak drogie kremy kupowac, jak masz miec rozstepy to je bedziesz miala, zalezy to od rodzaju rozciagliwosci skory i juz. Taka natura niestety. MOja mama po 3 ciazach nie ma ani jednego i podejrzewam ze ja tez miec nie bede bo nie mamy takich sklonnosci. Niektorzy maja tak ze schudna lub przytyja drastycznie szybko i od razu maja rozstepy. Ja juz mialam takie hustawki w wadze i nigdy nie mialam rozstepow. Nie martw sie, one troche zanikaja po pewnym czasie, staraj sie masowac moze skore zeby byla bardziej elastyczna, polecam oliwke bo najlepiej nawilza :)

Lekarz właśnie wyszedł. Stwierdził zwykłe przeziębienie. Kazał dawać nurofen na zmiane z calpolem i tyle...
Jakos w to nie wierzę, znam swoje dziecko i wiem ze taka temperatura wyrokuje albo zapalenie ucha (ale ucho go nie boli) albo angine (w przypadku braku jakichkolwiek objawow, czyli jak teraz). Jutro na 12.00 mąż go zabiera do naszego lekarza. Trzymajcie kciuki za noc, zeby nie gorączkowal zbyt wysoko, a ja ide się położyc, o 12.00 musze wstac zajrzeć do niego i jakby co podac kolejną dawkę na zbicie temperatury.
Buziaki słonka

Mailuj, ciuszki są super, myslałam ze to nówki

Ja tam miałam na udach zawsze rozstępy :-D i w pupce to mam :-D
sis hihi no oby zdrowie było ale córką nie pogardzę hahaha
Corin buziaki i &&&&&&& zaciśniete ;) trzymajcie sie tam a Sebkowi duzo zdrówka zyczymy !! :d

Corin, trzymam mocno kciukaski za twojego synusia. Spokojnej nocy:*

Sis, no pewnie, że najważniejsze, żeby nasze dzidziulki były zdrowe:) Tak sobie myśleliśmy z Marcinkiem, że gdyby teraz lekarz nam powiedział, że będziemy mieli jednak córeczke, to chyba było by nam ciężko się przestawić;)

Ostatnia edycja:
COrin nie zapomnij o kapuscie i zimnych okladach, tez watpie w ta zeby przy 39 mial zwykle przeziebienie :/ no ale dobra, powiedzmy ze ma racje :/

a zgadnijcie co mam dzisiaj na kolacje??? :laugh2:
liscie bocwiny hahahahah :-D jestem lisciozercom :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Corin, też mi się nie bardzo chce wierzyć w przeziębienie i 39 st gorączki, ale może to teraz takie zmutowane wirusy krążą....

Co do rozstępów, to ja zawsze miałam na biodrach szczególnie..... na razie dodatkowych nie zauważyłam i wmawiam sobie, że to za sprawą kremów (choć wiem, że to nie do końca prawda, ale torszkę za nie zapłaciłam, więc musze mieć usprawiedliwienie.... :) ale rzeczywiście rzetelnie smaruję 2 razy dziennie, wiec może taka nawilżona skóra łatwiej się rozciąga....

Idę już chyba spać - coś mnie brzuszek pobolewa, więc najlepiej jak się prześpię...

Dobranoc Brzuchatki!

Do góry