reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Orchi córcia się nie umaluje bo ma wredną matkę, focha ma po prostu. Choć kupiłam jej dzisiaj buty na obcasie by ćwiczyła chodzenie. Fajne widoki mam ;-)

reklama
balkan :-D u mnie, mimo mojego mlodego wieku, tez byl jeszcze dentysta w szkole, zaliczylam wyrywanie mleczaka jedynie bo wszystkie zeby mialam zdrowe, tak na dobra sprawe wszystkie zeby (chyba z 4) wyleczylam 3 lata temu po raz pierwszy i ostatni, za mlodu pamietam tylko lakowanie ktore bylo b.przyjemne ^^

mailuj no chce w to wierzyc ze bedzie corcia, ale wiesz... 50/50 a przeczucie moje moze byc mylne, wszytsko sie okaze w srode ^^
i w koncu nie kapuje, czy za to wszystko dalas 12 zl czy kazda jedna po 12, bo jak kupilam to wszystko za 12 zl to wysle ci kase i tez mi cos kupisz :-D

Sis :*:*:* i dla Dawidka :*:*:* :D:D:D:D
Kurcze ale mnie kopie małe :szok: a jak mi brzuch skacze to aż mi się smiać chce hahahah mój zapalił światło siedzi patrzy cisza zgasił zapalił lampke a małe kopie hahah ale się bawi z tatuskiem :-D
mailuj wcale nie jesteś wredna matka kurde !!!! Oooo kurcze to obcasy to juz poważna sprawa :d a kiedy ten bal ma córa ??

No moja dzidzia w nocy dokazywała i zawsze na wieczór kurcze,ale serio jak mam brzuszek zakryty to daje czadu a jak odkryję światło zapalę to cisza sie robi,...oo to widzisz sis Twój synuś to spi jak pora przychodzi a moje szaleje hahaa
No ciekawe jak Sebek ...

Sis, no właśnie Dawidek jakoś tak nie ma ulubionych godzin dnia i nocy na szaleństwa, o różnych porach się wierci:) A w nocy obudził mnie tylko dwa razy, jak tak mocniej go poczułam, chyba się przeciagał ten mój kochany synulek;) To Twój Aniołek reaguje na zgaszone i zapalone światło, a mój przestaje kopać, jak tylko ja albo Marcin przyłożymy rękę do brzuszka:) Odliczasz czas do wizyty?

Ostatnia edycja:
orchi mowia ze mimo tego ze dzicie ma oczy zamkniete to rozroznia swiatlo od ciemnosci, wiec cos pewnie w tym jest ^^

balkan jakby mi dziecko sie tak na ulice wymalowalo to bym chyba zamordowala, chyba ze na jakis bal czy cus

Ostatnia edycja:
balkan woww jakie trendy wchodzą hihi pszczółki i pandy na ustach hihi
sis noooooooooo nawet mi nie mów już jutro wtorek ale pewnie czwartek będzie mi powoli schodził... :( jak zawsze
emcia a widzisz kurde a nie wiedziałam o tym :*:*:*:*

reklama
Do góry