reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Na tej wizycie nie byl czekal w poczekalni mialam pytac gina czy moze ale wolalam teraz sama bo nie wiedzialam czy cokolwiek zobacze:)
ale zapytalam i moze byc takze nastepnym razem zabieram go ze soba do gabinetu:):):)
ja juz sie poloze jestem po kolacji:) glowa mnie troche boli ...

dziekuje kochane ze cieszycie sie razem ze mna :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze wizyty:)i oby do lipca:)wy macie na dniach wizyty a ja 23 przed samymi swietami 4 tygodnie czekania hehe ale bedzie prezencik dla rodzinki pod choinke:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anulka wszystkie dziś czekałyśmy na te radosne wiadomości. Baaaardzo sie cieszę że wszytstko jest w jak najlepszym porządku i może bedziesz już spokojniejsza. Cuda się dzieją naszych skromnych ciałkach. Gratuluje.

Czekamy na jutrzejsze serduszka ;-)

Anulka super:) też się cieszę, czyli całe te nerwy nie potrzebne, ale łatwo się mówi teraz;)

No chyba się bardziej nie rozpisze, niestety u mnie nudności cały czas i cieszcie się z bezobjawowych ciąży:)

Witam nowe lipcóweczki, ciagle nas przybywa:)

Hejo pejo !

Ale skrobiecie ....nie macie litosci :rofl2:

Wczoraj wizyta u gina zakonczona pomyslnie.Jestem w pełni uprzywilejowana ciężarówką mam ksiażeczke.Jestem dalej na zwolnieniu ponieważ mdłosci i inne cuda nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac.Dostałam tabletki które podobno maja pomagać ale jak narazie kicha.USG musiałam przesunąc na 21 grudnia bo ustaliłam za wczesnie.Nastepna wizyta w moje 30 urodziny -6 grudnia ale swietny prezent :-)aaaaaa termin porodu mam wpisany na 4 lipca

Co do brzuszków ciazowych to ja chodzę w spodniach z panelem bo inne strasznie mnie ugniatają i mam w nosie czy pasuja czy nie ważne żeby "nam było wygodnie:tak:
Jeszcze zakupie ogrodniczki takie rosnącym brzuszkiem z przodu ale dopiero jak dojrzeje do decyzji czy lubie ogrodniczki bo jeszcze nie wiem.....

Ja sobie obiecalam rodząc córę, że nigdy wiecej nie założę ogrodniczek. Przechodziłam w nich obie ciąże (wtedy nie mialam innej alternatywy. Pamiętam że kiedy przychodziło Boże Narodzenie i Sylwester, albo jakiekolwiek wyjście do przyjaciół czy kina a ja musiałam założyć ogrodniczki to mnie szlag trafial w sekundzie. Chodziłam w nich calusieńką ciążę i szczerze nienawidziłam. Dobrze że teraz są inne możliwości :)

Hej przyszłe mamusie:-), witam wtorkowo, gratuluje Anulka usg i twojego serduszka, teraz na pewno wszystko będzie oki. ja wybieram się za 2 tyg. do lekarza, bo rzeczywiście nie chce się stresować,ze nic jeszcze nie widać, a powiedz, masz już kartę ciąży założoną?
Wisieńka trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że serduszko będzie ładnie pukać:-D
a mi jakby się mdłości dzisiaj zmniejszyły...
pozdrawiam

Witam się porannie,,,, ogladam majkę jem śniadanko i mnie mdli a jeszcze tabletki wykac mami sie waham zeby nie zostay u pana K heheh. Dziś mnie czeka ciezki dzień,,, do 16 w pracy.... ech... juz na samą myśl nie chce mi się wychodzić.... Ślę buziaczki i Wisienka czekam na relację i zdjęcie usg!!!! A ja się zbieram juz do pracki....

Anulka, graulacje ;) cieszę się razem z Tobą ;) Oby takich miłych nowinek był jak najwięcej ;)
U mnie jutro wizyta i jutro zacznie się 5t (od om), czyli to 3t, tak? Mam nadzieję, że już coś będzie można zobaczyć/stwierdzić ;) Jutro o tej porze będę czekała już na wizytę - trochę się boję :(
Dziewczyny jeszce bytnio nie ogarniam, która i kiedy idzie do lekara na przywitanie się ze swoim Groszkiem.
Za dzisiejsze z Was 3mam kciuki ;) byłabym wdzięczna gdybyście po wizycie dały znać :)

Pewnie wszytskie czakamy na takie widadomości a ja juz uciekam!!!! do pracki buziaczki!!!!!! bede po 16 mam nadzieje ze duzo nie napiszecie bo tzreba za wami gonić po dniu heheh papap

reklama
Anulka gratulacje :-) Fajnie to sie wszystko układa. Ja z powodu domowej nudy mam coraz dziwniejsze pomysły . Dobrze, że dziecko ma dzisiaj dyskotekę szkolną nie bede za dużo myślała o ewentualnych kłopotach i problemach. Trzymajcie się cieplutko bo w Koszalinie leje.

Do góry