reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
basieniak trzymam kciuki zeby pomogło kochana
orchi no własnie, zobaczymy jak to będzie. Ja pewnie popytam w czase wizyty ogledzinowej na oddziale. Będe na pewno walczyc o to żeby nie rodzic pod górę:-D
Idę umyć kuchenkę))))))))))))))))))))))))))))

Nie dam rady Was doczytac do poludnia, musze sie leciec pakowac! Jutro Polska!

Wyczytalam tylko ze Psota chce robic churros!! Psota,ja jakis czas temu chcialam robic churros. I zaczelam robic sledztwo co i jak, poszlam do hiszpanskich specjalistow, ogladalam jak oni to robia. Ale nie wiem, albo ja tepa, albo jest jakis sekret - nigdy mi nic z tego nie wyszlo!
Jakbys sie juz porwala na robienie wg przepisu Emki (skladniki wygladaja ok),wazne jest aby make wsypac do cieplej wody energicznie za jednym razem. I potem szybko dokladnie wymieszac. Sa jeszcze tzw PORRAS - tj churros tylko grubsze, i do wyrobu sie dodaje sody. Tez pycha!
porras.jpg

Papa!

wisieńka na BB znalazłam takie coś ktory tydzien, jaki miesiac?
0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

Ja też się zawsze w tym gubię ale wygląda na to, że dzisiaj zaczęłam 6 miesiąc!!! :-) szok, jak to szybko leci. na początku wydawało mi się, że jak będę w 6 miesiącu to już jakby jedną nogą na porodówce hahaha
W poniedziałek mamy wizytę. Nie mogę się doczekać, może teraz się czegoś dowiemy. Lekarz nie kazał mi robić co prawda żadnych badań ale jutro idę oddać krew i siuśki. Dla własnego spokoju bo morfologii już dość dawno nie miałam robionej.

A ja w niedzielę sie umalowałam i chyba niepotrzebnie .... ale już jest ok tylko oczy mnie piekły i po pudrze miałam krostki czerwone ale ja od lattttttttttt spirytusem buzię wycieram kremik i juz jest cacy :-D a mówią,że spiryt wysusza a mi nie wysusza :-D

reklama
Do góry