reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
psota mi gin w polsce nie chcial robic cytologii bo mowil ze jestem zestresowana ciaza i zebym sie pozniej nie stresowala bardziej gdybym zaczela po niej plamic, ja mialam robione cytologie co roku oprocz 2010,w iec stwierdzil ze jesli byly regularnie to sibie odpusci tym razem.

Ja płacę 80zł mam badanie w tym USG i zdjęcia maluszka za cytologie nie dopłacam nic.
Kur... ale mnie moja siostra wkur... :no: :wściekła/y: aż sie poryczałam i odłączyłam przez tel :wściekła/y::baffled:

Ostatnia edycja:
Mailuj, piekna ta kołyska. Ale ja już kupiłam zwykłe drewniane łóżeczko z nakładką na boki do gryzienia. Moja córka w łóżeczku "mieszkała" tylko 1 miesiąc. Potem zamieszkała ze mną w dużym łóżku i tak jej zostało do dzisiaj.

Idę gotować obiadek. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam : szczawiowa, kotlet z piersi kurczaka i gulasz z szyneczki. ;-)

Orchi ja też właśnie z siostrą rozmawiałam. Sprowadzała mnie na ziemię i chciałam ją zabić ale kurka miała rację. Siostry są czasem by wkur.. ale jak przeginają to ja wtedy tez przeginam
Nil zaufanie do gina jest bezcenne. Gdyby mój podniósł cene też bym płaciła. Znowu mnie kusi żeby iśc na 3 d ale jak pomyśle o tym dupku, u którego na nim byłam to w imię zasan nie pójdę

Iwonuś a bo mnie to wkurza strasznie takie narzucanie co mam robić,bo ja różowych czy niebieskich nie kupuje ubranek to źle ,bo wózek chcę 3 w 1 to źle bo ja nie odwiedzam ponoc rodziny jak jestem u mamy to źle zły chrzestny będzie u nas bo ona go nie lubi kur... mać ja nic z moim nie gadałam ja rodziła swoje córeńki (kochane są)
mailuj ja wiem,że ona ma doświadczenie i wogóle rozumiem ja jest starsza o 4,5 roku ode mnie ale ja tez sama na własnej skórze chcę sie przekonac co dobre będzie dla naszego dzidziulka a co nie :baffled: bo pajace welurowe mam kupić a ja chciałam na lato bawałniane to też złe :baffled:

Ostatnia edycja:
Em_ka, no ale przecież gdyby było coś nie tak w wyniku cytologii, to trzeba by było włączyć leczenie, kurcze jakiś nieodpowiedzialny ten lekarz. Nie wiem już sama, Słońce.

Orchideuś, czym Cię tak zdenerwowała? Spokojnie Rybka:*

Mailuj, my to chyba się skusimy na bujaczek Graco SweetPeace:) Jeśli bywasz w Poznaniu, to mogę dać Ci namiary na lekarza, który robi cudo 4d:)

Ostatnia edycja:
em_ka - badanie ginekologiczne wcale takie dobre w ciąży nie jest. Lepiej nic tam nie ruszać, więc nie masz się co martwić. Szyjkę można sprawdzić przez usg dowcipnie, więc to też skontrolują. I mamy dwie skrajności - polską, gdzie musimy latać do lekarza co najmniej raz na miesiąc i zachodnie - gdzie czujesz się wręcz olewana....Gdzie jest jakieś wypośrodkowane podejście do ciężarnych??

reklama
orchidea olej to wiem, że łatwo sie mówi a trudniej to zrobić, też bym się wkurzyła na twoim miejscu, Jednym uchem słuchaj drugim wypuszczaj a rób i kupuj to co tobie odpowiada :-) nie musisz korzystać z jej wspaniałych porad i doświadaczenia

Do góry