reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Gocha, Sis my wybralismy Graco-Symbio z gondolką GO.

Nil, tak mam, jestem już zaprawiona w boju, dzisiaj mój braciszek ma już 6 lat:) No i będę miała synka, więc z górki;)

Em_ka, nie wiem jak w Hiszpanii, ale ja mam wizyty co 4 tygodnie i na każdym badaniu lekarz bada mnie ginekologicznie, robi USG transwaginalne, żeby ocenić szyjkę macicy i później USG przez powłoki brzuszne, żeby zobaczyć co z dzidziusiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
orchidea mam to samo, moj mowi ze moze miec do mnie pretensje o wszytsko, ale o to ze sobie poradze z wychowaniem nie ma watpliwosci :-D bo ja jestem b.stanowcza, szczegolnie po tym jak widze co wyprawia corka 3.5 letnia od znajomych, robi co jej sie podoba i robi takie sceny ze szok jak jej nie chca kupic cukierkow. Dla mnie masakra, powiedzialam ze nigdy w zyciu nie bede dyskutowac z 3-letnim dzieckiem, bo w tym wieku po prostu rzadze ja. Jesli przekroczy swoje 10,12 lat i jest w miare swiadome tego co mowi i rozumuje juz w miare to mozna pogadac na jakis temat...

mailuj przesliczne, tylko uwazam ze za prawei 400 zl kupic kolyske na 4 max 5 miesiecy to za duzo, bo pozniej jak dziecko sie juz zaczyna przerwacac i podnosic nie wlozysz juz go to tego. Sory ze jestem tak sceptycznie nastawiona do tych rzeczy, ale moja natura jest : praktycznosc, a to nie jest dla mnie zbyt praktyczne, co nie znaczy ze mi sie nie podoba. Gdybym miala w cholere kasy pewnie bym kupila :-D

reklama
emka mi badanie ginekologiczne robi na każdej wizycie - ogląda szyjkę, bada jak maicica rośnie i czy nie jest napięta - takie tam "macanko"
a usg nie na każdej

orchidea no to masz już kilka konkretów, które chcesz mieć w wózku - dasz radę wybierzesz:-) a ja też tak, jak psota, odkąd wybrałam, to już nie oglądam

Do góry