reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

My zakupiliśmy nawilżacz powietrza, ale zauważyłam, że jak go włączaliśmy to było ze mną jeszcze gorzej....strasznie mi się nos zatykał...na amen:-D

reklama
mimi, balkan mnie też często się krew pokazuje, a katar to mam 12 miesięcy w roku, czasem większy czasem mniejszy, ale zawsze, i też w każdej kieszeni pełno chusteczek.
Ja dziś też coś słabo się czuję. Jestem już po 2 małych kawkach, ale nic nie pomogły. Strasznego lenia mam:-( Wybieram się dziś do koleżanki, ale nie wiem czy mi sił wystarczy:-)

Cześć Mamuśki i Brzuszki!
Właśnie wróciłam z lumpków. Wiecie co, chyba trochę żałuję, że będę miała chłopca. U nas w lumpkach jest na dziewczynki tak dużo ciuszków, że można dostać oczopląsu. Chociaż z drugiej strony znając siebie wydałabym na te ciuszki majątek. A tak dzieki Tośkowi zaoszczędzę kasę, bo dla chłopców nie ma tak dużo. Ale mimo szystko i tak coś tam kupiłam.
Idę teraz nadrabiać Wasze posty.:-)

Hej dziewczynki! :*
Teśka, Foczusia mnie tez dzis od rana głowa boli. Wstałam jak mój wychodził do pracy (zawsze mu robie kanapki do roboty) czyli ok 7ej i juz nie mogłam zasnac. Chyba sobie zaserwuje kawusie tak jak Mmarta, moze mi sie troszku poprawi... :confused2:
Ja odkad jestem w ciazy nie chorowałam, co dziwne bo mój przez półtora tygodnia zarażał i nic :laugh2:Ale od poczatku ciazy, no moze od jakiegos 5tygodnia dzień w dzień kicham. Normalnie min 10 razy. Pojecia nie mam czemu..

Pisałyście o kolorach ubranek itp dla maluszka. Mi tez najbardziej podobaja sie zielone, zolte i kremowe przede wszystkim. Czasem tylko cos niebieskiego badz rozowego. Na razie mam tylko kilka ubranek kupionych w baaardzo atrakcyjnej cenie i sa to w wiekszosci takie własnie kolory. Ale mam tez z 3 szt różowe bo wyjatkowo mi sie podobały. Jak w czwartek sie okaze ze jednak NIE dziewczynka, to az mi ich bedzie szkoda :-pA posciel mysle ze wybierzemy jakas wlasnie kremowa w misie czy cos takiego bo jak ogladalam na allegro to najbardziej nam sie podobaja. :tak:

Najadłam się, to mogę pisać;)

Mimi, mi też leci krew z nosa o różnych porach dnia i nocy. W moim przypadku na zapchany nos w nocy zbawiennie działa nawilżacz powietrza.

dzień dobry
ja wciąż czekam na jutrzejsze usg (o ile się odbędzie)
tak więc, nie mogę się na niczym skupić, wciąż się martwię ale staram się odgonić czarne myśli
pozdrawiam i obiecuję, że po usg więcej będę pisała

ja też nie zamierzam trzymać się "przepisowych" kolorków. Kupuje tylko to co mi się podoba. W Lidlu są ręczniczki i myjki do kąpieli dla maluchów- takie z kapturkiem na głowkę. Jak ktos chce to można looknąć. Są też piżamy w bardzo dużych rozmiarych ( takie długie bluzki) Ja sobie kupiłam 4 rozmiary za dużą do porodu (12 zł)

reklama
Do góry