reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

czesc dziewczyny!moj kochany synyczek tez postanowil wstac dzisiaj o 6.15. ale na szczescie tatus sie nim zajal, wiec ja moglam sobie pospac,hihi
co do latania samplotem, to nie ma zadnych przeciwwskazan, jezeli ciaza przebiega prawidlowo i nie ma problemow, to mozna latac. zalazy tez oczywiscie gdzie sie leci (tzn jak dlugo), bo podrozy 2 godzinnej, a np.14 godzinnej nie ma co porownywac. corin, nie przejmuj sie, jak masz pozwolenia od lekarza, to wszystko bedzie ok.
a tak z innej beczki, to ja od jakiegos tygodnia mam straszny apatyt, ze chyba przytylam juz z kilogram. jak tak dalej pojdzie, to nie wiem co to bedzie. w pierwszej ciazy mdlasci mnie napadly kolo 7 tygodnia i nic nie moglam jesc. ale i tak pod koniec ciazy bylo 15 kg wiecej.zobaczymy teraz. pozdrawiam serdecznie

reklama
Kkasiulka ja chce mniam chodza za mna i chyba jutro zrobie:) bo dzis juz plan na jedzonko jest rosolek juz zjedzony teraz maz bedzie drugie robil umyslalam sobie zeberka mniam :) a nalesniki jutro:) w takim ukladzie:)

Corin moj maz to samo umie spagetti , schabowe,frytki hehe ale jak mu powiem to zrobi no co to za sztuka pokrojone zeberka wrzucic do woreczka i wymieszac potem wstawic do piekarnika hehe:):)
pomidorowa jak kiedys zrobil to lyzka stala na bacznosc w garczku hehe :) wiec wole sama sie pomeczyc a chociaz dobrze zjesc:)

No ladnie a mnie zaczelo gardlo bolec:/ i co teraz mam zrobic??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słuchajcie, jaka ja jestem słaba. Praktycznie co pół godziny muszę cos jeśc bo inaczej mam pelny odjazd (zaroty glowy i totalne osłabienie) Wyzarlam juz wszystkie owoce i całą marchewkę. Na nic innego nie mam ochoty. Zaraz będe musiała pognac męża po kolejne zapasy do sklepu :szok:

Witam serdecznie, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona szczęśliwych przyszłych mam :)
Wg obliczeń (kalkulator ciąży) termin porodu mam na 29 - 31 lipiec.

Dominika witaj!! czytałam Cie na staraczkach i bardzo się ciesze,że się udało!!!!;-)
Ja dziś jakaś senna nie do zycia ide zaraz sie kąpac i do wyrka:baffled:więc Corin witaj w klubie:-ptaki już nasz los... heh..

Witajcie paskudki. Widzę, że nie tęskniłyście za mną wcale;-) Ja wczoraj miałam lepszy dzien i posprzatałam mieszkanko, bylismy tez na dłuuuugim spacerku. Dziś niestety rano zawołał mnie Pan K i się zaczeło:-D:-D:-Dnasze tango. Pojechalismy zamówić meble Mackowi do pokoju i musiałam to odespać.Obudziłam się i nic a nic lepiej. A fuj.:szok::szok::szok:
Witam nowe mamusie. Gratulacje i najmilszej ciązy.

Właśnie uświadomiłam sobie, ze za dwa dni wizyta:-) u gina:-)

reklama
Do góry