reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

cześć dziewczyny!!! :-)
niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży... do lekarza idę 30.11. :-) tak myślę, że jak wszystko będzie dobrze to będę miała termin na koniec lipca, albo początek sierpnia :-)
mam nadzieję, że mnie przygarniecie do swojego grona i razem przejdziemy przez te 9 miesięcy :-)
a teraz poczytam trochę wstecz, żeby Was troszkę poznać :-)

reklama
Dzięki ;) jutro biorę się za szukanie dobrego gina w Wawie (Ursnw) i takiego by wizyta była w jak najbliższym czasie, moja mama ma mnie zapisać u mnie w mieście, ale zobaczymy gdzie będzie szybciej. Czy możecie mi powiedzieć kiedy widać serduszko u maleństwa na usg? ( chodzi mi o tydz) ;) wiele szczęście i wiele obaw jest we mnie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze;)

Witam Was Lipcóweczki

Ja test zrobiłam w poniedziałek - 2 kreski. Powtórzyłam 2 razy w ciągu 2 dni i to samo. w środę byłam u gin ale dała mi skierowanie na beta i wyszło 1359 :-)
Kazała mi przyjść za 3 tygodnie ( chyba zgłupiała ). No i wybieram się w czwartek do innego lekarza. Wg moich obliczeń to 5 tydzień i 5dc

Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :-)

Witajcie!! Nowe Mamuśki!!!!! Serduszko widac bijące ok 7 tc? zalezy też kiedy była owu. Tak jak u mnie wg okresu mam 8 tc a gin po dnie macicy jej miejscu stwoerdził 6tc wiec róznie może być i dlatego on woli robić usg dopiero 10-12tc zeby nie bylo ze brak akcji serca itp.. Nie martw się wszystko bedzie w porzadku zobaczysz! A ja teraz czekam 2 tyg na usg echhh. Słychajcie mam pytanie cennik wizyty jest badanie zwykle itp i osobno usg 90 to jak ja mam się zapisać..? czy samo usg bedzie bez badania?? masakra.... dodam ze to w luxmedzie lublin

hejka laseczki a mnie wlasnie opuscila kolezanka z cora pogadalysmy ale strasznie mnie boli glowa od paru godzin nie wiem co robic jutro tzn za 24 godz dokladnie bede wchodzic do gabinetu :) ahh w koncu strasznie jestem ciekawa co z tego wyniknie :)

Wpadam tylko na chwilkę po dwóch dniach. Czytam was ale jakoś nie mam weny żeby się odzywać. Ciągle myślę o mojej wizycie w która bedzie w czwartek...

Witam wszytskie nowe mamuśki :) jak już ktoś ma termin na 30 lipca to niedługo pojawią się mamy sierpniowe :-D

Anulka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, na pewno bedzie dobrze i mam nadzieje że pochwalisz się fotką dzidziula.

reklama
Elu, to fajnie - jesteśmy na tym samym etapie ;)
Anulko, 3mam za Was kciuki. Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze - jak lekarz potwierdzi już oficjalnie ciążę to odrazu musi założyć kartę, prawda? Wolę się dopytać, bo wg mnie powinien, ale nie wszyscy tak robią. Pytam dlatego, że mojej koleżance założył dop. po 2 czy 3 wizycie.
Anima, mnie się wydaje, że ok 6-7tyg. Chciałabym iść teraz, ale zdaję sobie sprawę, że teraz nie ujrzę serduszka mojego maleństwa, ale z drugiej strony wolałabym iść za pierszym razem i zobaczyć. A Wy w którym tyg. miałyście pierwszą wizytę?

Ostatnia edycja:
Do góry