reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Kobietki :-) ja już uciekam spać pooglądałam pare odcinków na you tube poleconego filmu przez Mimi :-) na prawdę świetny :-) polecam "Nie-zła mama" ten film jest w odcinkach :-) Dobranoc :-) Buzi w brzusio :***

reklama
em_ka wiem ze musimy trzeba zyc dalej ona cały czas mówiła ze musi byc równowaga jak zyła ze jedno sie rodzi inne umiera szkoda nam tylko ze nie doczekała sie maluszka nawet sie nie dowiedziała co to bedzie czy dziewczynka czy chłopczyk a tak bardzo sie cieszyła płakała z radosci jak sie dowiedziałą ze bedziemy mieli maluszka

mam straszne zaparcie nie wiem co robic boli mnie okropnie brzych , nie wiem po czym to nigdy nie miałam takich problemów czy to nie ze stresów

Ostatnia edycja:
Marzenko, śmierć osob które szanujemy i są dla nas ważne boli conajmniej podwójnie. Mój dziadek nie żyje już 13 lat a ja jeszcze czasem w nocy pochlipuję do poduszki za nim.
Dobrze, że pogrzeb juz za wami, teraz bedziesz bardzo potrzebna swojemu facetowi.

Mi na zaparcia pomaga kefir, a kefir na czczo dziala z siłą wodospadu ;-) W ciąży spowalnia się perylstatyka jelit, stad zaparcia. Dziewczyny tu jeszcze polecają musli, owoce, śliwki suszone. Dobrze robi też szklanka przegotowane, chłodnej wody z miodem na czczo.

Ostatnia edycja:
Marzenko az mi sie normalnie smutno zrobilo, wiem jak to jest jak D mi opowiada ze lzami w oczach o ojcu, to mi tez zaczynaja lzy leciec bo nawet nie moglam go poznac. No nic, wspomnienia pozostana na zawsze ...

ja ostatnio tez mam zaparcia, a wczoraj w ogole nie moglam sie zalatwic przez caly dzien (po raz pierwszy w zyciu) a nie jem ani slodyczy ani nic takiego ciezkiego. Nie wiem co na to zaradzic.

Ostatnia edycja:
wciełam jabłko a czuje się jakbym zjadla obiad dwudaniowy i docisła połowa tortu :-D Idę sie położyć. Jutro pobudka o 6.00. Najgorsze ze wrociła dziewczyna która uczy mnie francuskiego i od jutra znów mam zajęcia. Nie chce mi się........

Dobrej nocki.

Jakoś nie mam dzisiaj siły pisać, brzuszek mnie pobolewa i ogólnie jest słabo:( Przyszłam więc tylko życzyć Wam spokojnej nocy Ciężaróweczki kochane:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry