reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam ponownie:-)pisalyscie o pieluchach ja stawiam tylko na jednorazowe. a co do rodziny to u mnie czesc bliskiej wie ale znajac zycie jest tak u Was poczta pantoflowa;-)dzis mama dzwonila, moja siostra cioteczna bierze slub 2 lipca(moj termin)i tym sposobem ojciec sie dowiedzial keidy mam rodzic bo mama z ciaocia rozmawialy ze my odpadamy bo rodzic mam tego dnia ale jak zawsze gdy slyszy o mnie odchodzi bez slowa i tym razem nie bylo inaczej ale to nawet dobrze:-)ja juz po kapieli, sprzeczam sie z moim bo on chce ogladac cos na polsacie juz to leci a ja za pol godz melodramat na tvn:-)

reklama
Anula Hejka:-) ja też za jednorazowymi jestem hi hi hi :-) u mnie chyba w rodzinie wszyscy wiedza... tak jak mówisz poczta pantoflowa... mój mąż niestety 2 mecze ma dziś... na głowe dostane :szok:

orchidea ja zawsze mowie ze mam podwojny glos:-Da on na to ze jeden sie nie liczy bo ma byc chlopak a oni nie ogldaja takich filmow i wtedy przekreca na swoje i mowi ze on ma 2 glosy bo ich 2 jest:-)i tak w kolko ale wtedy sciele lozko odwaracam sie do sciany i udaje ze spie, oczywiscie wczesniej przestaje sie odzwyac i mam to co chcialam;-)

reklama
hanami my nie mamy takiego ciepełka, a też co druga zakatarzona:-D
Ja pudło wyłączyłam, bo nie ma nic ciakawego. Takie komedie jak na tvp1 leci mnie denerwują, a ten melodramat już oglądałam. Posiedzę troszkę z Wami i poczytam książkę:tak:

Do góry