reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchidea, ja nigdy nie słyszałam takie określenie hundry :eek:
Dodi, my też mam zaplanowaną trójeczkę, ale chciałabym to osiągnąć na dwie ciąże ;-) Teraz się nie udało bliźniaków to może następnym razem.
Wisienka, oj Ty to biedna jesteś, zawsze coś... :-(

reklama
Nie no JO to wiem co znaczy ale te hundry nie wiem hahaha
psocia ojj troszkę bez nich też można pobyć czasu :-D a u Ciebie w rejonach to chyba mówicie TEJ kurde koleżanka co dzwoni z Poznania do mnie to tej hihi
danusia ja tymbardziej kochana cholera wie skąd ona to wytrzasnęła :-D ale Gdańsk uwielbiam starsznie mi sie podoba
wisieńka wyleż to dziś i pewnie do jutra będziesz cacy sie czuła :*:* buziam i tulę

Ostatnia edycja:
orchidea, to źle cię zrozumialam.. hundry to ja tez nie wiem!!
Tej to tez nie slyszałam.. każdy ma jakieś regionalne powiedzonka hehe niby w jednym kraju mieszkamy a czasami sie dogadać by nie szło, jak każdy by swoimi regionami zaczął gadac..

Bo mówię Ci, że raz w carefurze widziałam takie.. nie wiem czy dokladnie to samo, ale wyglądał jak te co pokazałas..

danuska to powodzenia z bliźniakami! fajnie to sobie wymysliłaś... ja już po tej ciąży to bliźniaków bym nie chciala hehe, bo 4 to juz tłok :-D

Ostatnia edycja:
Sis, taaaak, TEJ jest w każdym zdaniu, mam męża warszawiaka i czasami jak coś do niego powiem, to się śmieje i mówi, "dobra, a teraz powiedz to po polsku", hehe:)

Fajne jest to TEJ mi sie podoba :-D a i gziki czasem na obiadek robicie chyba :zawstydzona/y: ja znów tutaj sie połapać nie mogłam bo nic nie rozumiałam o co chodzi jak Tomek do mnie gadał :eek: dokłądnie wyglądałam jak ta zielona emotka hahaha ale teraz juz spoko daje radę
Mój 30 w listopadzie 3 lata ode mnie starszy
danusia hahah to strasznie dużo Was wiekowo dzieli
sis to jak Wy sie poznaliście tyle w sumie km Poznań-Wawa

Ostatnia edycja:
Ja tam zawsze lubiłam starszych..nie wiem dlaczego:-D może dlatego, że chłopaki jako nastolatki to jeszcze takie dzieciaki były..bo wiadomo, u facetów to zawsze rozwój kilka lat później niż u nas kobietek:)

reklama
Do góry