reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dodi nie mow mi o warzywkach na patelnie. Tutaj tego nie ma a ja w pl sobie to wcinalam co dzien, jakie to jest pyszneeeeeeee!! wyslalabys mi ze 100 workow :-D mialabym na co najmniej 2 miesiace :-D

a ja sie musze pochwalic ze swojego D tez wyszkolilam, bo on wraca do domu punkt 20:30 i jak cos zalatwia po robocie albo idzie sie piwka napic do baru to mi dzwoni ze bedzie 10 min pozniej :-D ahhaha

reklama
dodi oby nam sie to udało, bo ja też tak planuję ale z dwoma dzidziami będzie mi trudniej.
mailuj dobre :-D przyłańczam się do projektu i wchodzę w sojusz z jajnikami ;-):tak:

A tak swoją droga to będę się zbierać, idę do łóżeczka poprzytulać się do mężusia

zjeść lody i obejrzeć jakiś filmik trzeba korzystać z okazji jak dziecko wyjechało z domku :-) Życzę WAM słodkich i miłych snów do juterka ;-) papatki

No ja najbardziej lubie te z biedronki 750 g tam jest, i sa pycha...a jak je sobie doprawię po swojemu to mniammmiii.. no ale co ja ci tu bedę opisywac :-D

Mój A. jak kiedyś wychodził do kolegi "pogadać" to wracal zawsze z duzym opóźnieniem...a teraz to jak wychodzi to za pół godziny jest z powrotem! Chyba mi sie mąż starzeje hehe

Witajcie kochane,
ja dzisiaj w pracy musialam być, i jak wróciłam to troche w domku ogarnęłam i tak mi zeszło aż do teraz. Zdążyłam przejzeć co się działo, ale mało co zapamiętałam...

Emka, ale niespodzianka, fajnie, że Ci Usg zrobiła i dzidzia zdrowa :-)
Dodi, u mnie się mówi "jo" w Gdyni, a w Gdańsku się podśmiewują z tego, chociaż ja czasem używam. ;-)
Orchieda, Psotka jak już tak dzielicie tym libido to ja też poproszę :tak:

Hej kobitki mi tak się zepsuło samopoczucie, ze odpadłam i zasnełam. Mdli mnie , boli mnie głowa i czuję się jak po maratonie. Nie popisze dziś z wami. Trzymajcie &&&&&&&&&&& żeby to nie było żadne choróbsko

No danuska, chociaż jedna mnie rozumie...do gdanska nie jest ode mnie daleko:):)

Wisienka, ważne że myslami z nami będziesz :):) To się kuruj za wczasu!
em_ka ja ostatnio z małżem tak gadalam, że teraz trzeba będzie trzecie strzelać, żeby chlopaka zrobić.. i nawet nie miał nic przeciwko:) ( a kiedys to nawet o drugim nie chcial słyszeć) widzisz jak to chłopy dorastają po 30:) tlyko powiedział, że trzecie to juz "na starość" sobie zrobimy... a ja sie pytam- na twoją czy na moją?? powiedział, że na jego:) jest o 7 lat starszy ode mnie:)

Ostatnia edycja:
Moja ciotka w Gdańsku zawsze JO gadała i ,że jestesmy hundry radomskie do dziś nie wiem co to znaczy hahaha ale co tam

Orchidea, Mailuj, ale wy jędze jesteście... mężów w kosmos chcą wysadzać... hehe;)

Danuska, wysyłam Ci troszke tej energii seksualnej, bo i tak mam zakaz:(

Wisieńka, nic Ci się nie przypląta, odpocznij sobie:)

Dodi, ja mam rodzinę w Gdyni, więc też rozumiem JO;) Jak ja bym tu zaczęła gwarą poznańska lecieć, to coś czuję, że nikt by mnie nie rozumiał, no chyba, że Wydrusia, bo ona też Wielkopolanka;)

Mój też jest 7 lat starszy;)

Ostatnia edycja:
reklama
To teraz juz wiesz orchidea! to znaczy TAK.

Corin, mój w sierpniu będzie miał 31:)

Czas na allegro pobuszować:) a Corin zamówiłaś te kocyki co kiedyś pokazywałaś?? i ten kiln do łożeczka..

Ostatnia edycja:
Do góry