reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

jesuuuuuuuuuu, padam z nog, dopiero przyszlam!! calutki dzien lazilam sama po miescie, co przyszlam to znowu szlam bo az mi zal bylo siedziec w domu jak widzialam te slonce i ten upal na dworze. Teraz poszlam do sklepu i juz sie nigdzie nie ruszam bo padne! ale super sie pozniej spi jak jestem taka zmeczona ^^ ahh... a jutro 22 stopnie zapowiadali, oczywiscie na plusie, nie na minusie :-D :-D :-D (ale pociesze was ze pozniej ochlodzenie na 3 dni :-D )

widze ze wy sobie na inne miesiace podgladacie, ja szczerze powiedziawszy zadko kiedy tam zerkam, ale teraz z ciekawosci sobie bede je przegladac :-)

w koncu dowiedzialam sie czemu moj jaszczur nie je i sie caly czas dobija do szyby. Wiec to jest lancuszek jak nie wiem co. Niby sie czyms stresuje i dlatego wali w szybe ryjem caly czas, a ze wali ryjem w szybe to sobie go obil i go boli (ale dalej nim wali) i dlatego nie je. Koles z zoologicznego mi powiedzial zebym skarowala mu ten pysk czyms na odkazenie bo jak spuchnie i sie zakazenie wda to zdechnie :-( ale heca, co za glupi jaszczur, sam sobie krzywde robi a co ja mam na to poradzic? :eek:

mam nadzieje ze jest tak jak mowicie dziewczynki, ze ten NIBY SIUSIAK ktorego widzialam to byl kawalek nozki czy pempowinki, bo sama nie wiem z ktorej strony ona mi dzidziusia pokazywala :-D ahh... chcialabym zeby wyszla NIcolette :-)

reklama
em_ka ja tez zawsze gdzieś tam NIBY siusiaka widziałam...a tu BUŁKA!! więc jeszcze nie wszystko stracone hehe

Jak widać chlopy to jakieś dziwne, nawet jaszczur się do nich zalicza..:-D:-D

mailuj o taaaaaaaaaaaak!!! jak zorro! pojawia sie i znika i znika i znika, juz taki jego looooooooooos :-D ahahhahahah z moim sie wczoraj popsztykalam bo zgasilam swiatlo a ten po ciemku rzucil poduszka ktora mial pod glowa na sofe ktora stoi przed naszym lozkiem i walnal mnie centralnie w cycki az mnie zabolalo i mu mowie, ze kurde mnie walnales i mnie zabolalo, a ten do mnie: ,,na pewno nie uderzylem cie tak, zeby cie zabolalo, nie przesadzaj" i sie obrazil :-D ahahhaha takze widzicie, kto sie podejmuje konstrukcji statku kosmicznego???? :-D

dodi dokladnie ahahahhaha jaszczur sobie krzywde robi ale dalej wali ryjem, no po prostu facet :-D

Em_ka ale uśmiałam się z tego jaszczura, tak fajnie to napisałaś :-D w takim razie trzymam kciuki za córeczkę:tak:
dodi ja też jestem śpioch zaawansowany :tak:, nawet moja Amelka podporządkowała się pod mamusię i wstajemy przed 10'tą ale niedługo to się zmieni :wściekła/y:

emcia ja go z miłą chęcia zbuduję !!!!! Nawet im dam tam kompy,że się nagrali i meczy naoglądali za wszystkie czasy

Iwonus ja moja Michasię tez mam nauczone, że w weekend przed 10 nie wstajemy...a jak juz ona nie może spać to się "po cichu" bawi w swoim pokoju, i weźmie sobie jakiś jogurt z lodówki i je zanim ja wstanę.. a w tygodniu to wstaję z nią o 7.30, zaprowadzam do przedszkola i dalej sie kładę..
Ale właśnie..jak mowisz, niedługo będzie trzeba wstawać o porze która ustali maluch...tak czy siak bedę ja uczyć rytmu mamusi:) żeby mi np 0 6 rano nie wstawała:)

Nie mogę z was dziewczyny...chłopy zrobili co trzeba a teraz spadywac w kosmos hahaha dobra myśl...chociaż w sumie u mnie to się nie zgodzę..bo i tak mój A to jest w kosmosie cały miesiąc..i mam go tylko na dwa tyg:) więc obywa sie bez sprzeczek:)

Ostatnia edycja:
ej przerazilam sie, weszlam na rozpakowane marcowki. Jedna urodzila w 37 tc i dziecko 58cm i 4940g :-D ahahah co by bylo gdyby urodzilo sie w terminie? przekroczylo by 5 kg ? xD

dodi tylko pozazdroscic ze mala jest taka podatna na twoje rozkazy, nie wszyscy jednak maja takie dobre dzieci ktore sie z rana ciuchutko bawia i same sobie sniadanie robia w wieku 5 lat :-D :p

reklama
em_ka, no ladny wcześniaczek haha
swoją droga, to ciekawe czy to nie błąd w obliczeniach daty porodu...może dzidzi było miesiąc starsze:-D

Pocieszam się warzywkami na patelnię, zamiast tej fasolki...swoją drogą, to w tyg na pewno ją zrobię.. i będę wyglądać jakbym się fasoli najadla haha

Ostatnia edycja:
Do góry