reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja sie zmywam bo leci Gran Hermano (czyt.Big Brother) i ciagnie sie do 2 w nocy takze juz sie nie pojawie, do juterka brzuchole moje :*

reklama
No to sobie pojadłam kilka łyżek i juz mam dość..i po co mi to było??? teraz co innego bym zjadła, np bułkę z szyneczką z indyka i pomidorkiem
danuska mówię Ci nie rób budyniu bo nie warto dla tych kilku łyżek hahaha

dobranoc kochane, mordka mi się już drze. Coraz smutniej mi bo ferie u nas dobiegają końca i w poniedzialek juz do pracy buuu:(

reklama
Wisieńka woooow no to gratulacje tym razem córy!!! :-) parka będzie jak się patrzy. Do tego starszy brat - marzenie. A najważniejsze, że zdrowe. Super!

Jak już wszystko wiadomo to kładę się spać.
Dobrej nocki i gili gili w brzuszki ;)

Do góry