reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No łądnie jeszcze sie odchudza w ciąży :-D kurde to masz niezły sen :szok: jakbym sie połozyła o 20.00 to bym pewnie wstała o 1szej :-( zazdroszczę,że tyle spać możesz
Corin dziekujemy :-D wiesz jak z rańca nas zadowolić hihi

reklama
hihihih, staram się :-D Ja juz jem drugie śniadanie :szok: Pierwsze o 5 jak wstałam, bo tak mi kiszki marsza graly że dziecię by mnie pewnie znienawidziło za te odgłosy do końca zycia :-D a teraz wróciłam ze szkoły i znów to samo :szok:

Założylam dzis taką starą bluzkę (po domu) i ucieszyłam sie ze mieszcze sie w gornych partiach ciała :-D Po czym zaczełam się smiać bo bluzeczka skonczyła mi się tuż pod piersiami :-D No ale do sprzątania jest dobra ;-)

Hihi ja nawet nie zakładam tych ciuszków :zawstydzona/y: siostrze już dałam troszkę a tak łaziła bym cały czas w dresach i kurcze no najwygodniej mi.
Corin kochana ale dobrze,że na piersi jeszcze wchodzi bluzka :tak: :-D

Poczekaj aż wrócę 10tego od lekarza i powiem o mojej wadze hahaha mam nadzieję,że ze 3-4 kg poszło do przodu :-D zjadłam bułę i nadal głodna jestem :zawstydzona/y:
Ale zapięcie zepsuła ??? kurka wodna dobra jest hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Witam lipcoweczki:-)nie wiem jak doczytam tyle, jak na razie widzilam ze Wisnienka ma miec corcie, gratuluje i zazdroszcze:-)Anulka tobie gratuluje synka chyba nas jest wiecej:-DPsotka widzisz wszystko dobrze;-)a ja spalam jak zabita, przez ten mecz poszlam wsciekla spac bo nawet nie mialam po cos sie odzywac, roznie sobrze moglam mowic do sciany:wściekła/y:za to tak sie rozpychalam ze prawie spadl, budzil mnie a ja nie wiedzialam o co chodzi;-)

Do góry