reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dobranoc dziewczyny, ja jeszcze trochę posiedzę, Michał teraz na nocki chodzi i jakoś mi się nie śpieszy do spania... nie lubię sama zasypiać i kładę się dopiero jak już na prawdę ledwo na oczy patrzę.

reklama
ja w sumie to kładę się bo już wypada heh..póki siedzę to mi sie spać nie chce.. no rano to co innego haha ide szorować garnuszek, bo jutro mi zaschnie

tralalala zmienił mi się suwaczek!! ide spać dobrej nocki:)

Ostatnia edycja:
Cześć gaduły - ja dzis pierwsza :D
Wstałam o 5, 10 minut później przyszedł mój syn a 5 min po nim córa. Pognałam ich spać. Jak tylko poszli do swoich pokoi na dół zszedł mąż :szok: Normalnie wszystkich ich dzis pogieło :-)

Czytałam wasze wieczorno-nocne pogawędki i sie załamałam. Czytałam kiedys że sery pleśniowe są niebezpieczne w ciąży, ale tylko te z mleka niepasteryzowanego. Więc sobie pozwalam od czasu do czasu na kilka plasterków takiego sera, albo zapiekankę z pleśniówką robię...
No i drugi mój szok i przerażenie wywołala informacja o łososiu. Uwielbiam go i jeśli jem rybę to tylko łososia. Nawet sushi jak robimy czy zamawiamy to dla mnie z łososiem (albo grilowany albo wedzony na ciepło) A tu czytam, ze nie wolno :szok:
Dlaczego? jest taki niebezpieczny?
Dzis na obiad też chciałam łośka smażyć... :no:

Hej ciezaroweczki kochane:)
Melduje sie po wczorajszej wizycie nie mialam wczoraj jak napisac a wiec dzidzius wazy 324g otwieralo buzke,wiercilo sie a co do plci lekarz stwierdzil ze jak to ujał "coś dynka" czyli bedzie synek:) potwierdzimy na kolejnej 24,03 dokladnie:)
na usg byl ze mna K wypytal sie lekarza wszystko nie to co moj eks maz slowa nie wypowiedzial...serduszo bije, narzady wszystkie prawidlowo rozwiniete,buzka w pozadku rozszczepow nie ma takze jestem szczesliwa :) wczoraj juz pochodzilismy za rzeczami dla maluszka i mamy juz wozek upatrzony:)
Takze przewaga chłopców:) bedzie Igorek albo Kacper;)zastanowimy sie jeszcze konkretnie:)

psota,Wisienka,Anulka Gratuluje udanych wizyt:-)
Wisienka hmmm super,że dziewczynka bedzie ;-)heh życie płata niespodzianki mała bedzie nosiła tygryska .
A tak z innej beczki wczoraj lekarz mnie wazył i utyłam juz 6,5kg myślałam,że bedzie mniej ,że nie az tyle i teraz mam dylemat co jesc jak i tak uważałam.Odchudzać sie nie mozna to normalna sprawa .Aaaaaa będe wielorybem:nerd:Wczoraj spytałam lekarza dlaczego inne mało tyja hah zaczął sie smiać i mówił,że to indywidualna sprawa i ze schudne po porodzie. Tyle to ja tez wiem:eek:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry "mamuśki" i szkraby kochane :*:* No ja pospałam,całąnockę ani razu się nie przebudziłam ;-)
dodi kochana no dziś nie miałam snów dziwacznych hihi nic mi się nie sniło albo nie pamiętam :-D
Ania gratki wielkie
margeritka jedz na co masz chęć,bo jak zacznie się karmienie to wtedy pewnie zrzucać będziemy przy jedzonku gotowanym hihi a wagą się nie przejmuj,to "tylko waga" a nie choróbsko jakieś ;)

Ostatnia edycja:
No weż męża zegarek już w sumie od 5:20 dzwonił z drzemkami co 5minut hihi ale zasnęłam i niedawno wstałam z głodkiem :szok: czas na szamanko jakieś :zawstydzona/y: :-D
Jeszcze miałam napisac do Corin o tych rybach,że może najlepiej zapytac lekarza czy mała ilośc łososia tez zaszkodzi hmmm ja juz nie tknę tuńczyka hahah a tak lubie no ...

Ostatnia edycja:
Ja zasnęłam wczoraj po 20 jakoś:-D i obudziłam sie dziś 7,20 chyba .... a co do głodu to mi nie mów ..ja sie odchudzam:oo: pomijam fakt,że ciągle mi burczy w brzuchu :-D załamki mozna dostać.

reklama
Do góry