reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
marzenka spokojnie wiesz,że teraz masz pod serduszkiem dzidziulka i musisz uważać na siebie łatwe to nie jest ale jednak trzeba się jakos trzymać a jeśli naprawdę masz problem z nerwami teraz zadzwoń może do szpitala na gonekologię połączą Cię z lekarzem który jest na dyżurze i zapytasz co możesz kupić,może by córki poleciały do apteki całodobowej

Marzenko Sciskam mocno i jak najmniej stresów... wiem ze ciezko ale jak piszą dziewczyny dzidziuś ważny bedzie dobrze musi być i TEściowa już czuwa nad wami! Sciskam

Az takiego problemu nie mam z nerwami , tylko sie martwie , szkoda mi mojego Miska i jego mamy ze odeszła taka fajna babka , tak strasznie sie cieszyła ze syn nareszcie bedzie miał dziecko , jak sie dowiedziała ona jedyna az płakała z radosci , tak mi jej bardzo szkoda

Ano widzisz jakie to zycie nasze kruche czasem nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy tylko ganiamy za kasą,za tym żeby robic karierę a później się zastanawiamy co z tego jak od smierci nikt nie ucieknie i nawet nie wiadomo kiedy nastanie .. trzena było sobie zakupic herbate z meliską droga nie jest a zawsze by Cię troszkę uspokoiło i może bys zasnęła

orchidea ja ogólnie nie moge spac po nocach za to potem w dzien spie jak zabita długo , meliske juz wypiłam nic sie ze mna nie dzieje nawet zapaliłam papierosa moze źle zrobiłam ale jednego tylko , dzidzia mi wybaczy , jest mi tylko smutno bardzo nie bede ryzykowac maluszka zalezy mi na nim bardzo

Dziewczyny, czy Wy też chodzicie często do toalety??
Już sama nie wiem, czy to normalne czy nie mam jakiegoś zapalenia pęcherza.

reklama
a ja za chwile ide, nakopiowalam sie tego dla Corin i zmeczylam sie :-D kark mnie boli od siedzenia, lece sie polozyc na nowym lozeczku, a D znowu jakis mecz oglada :eek: ehh... kiedy sie te mecze skoncza!!! :wściekła/y:

dobranoc BBholiczki :-D

Do góry