reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anetka jak Ciebie nic nie boli to znaczy po prostu , ze pęcherz ma mało miejsca- taki urok:-)

Dzięki za odp. :)
Tak właśnie myślałam że taki urok. Akurat chwilę poleżałam i dałam mojemu podotykać brzucha. Od razu poczuł kopnięcia młodego. Jak to mój określił: daje czadu.
No ale czas się kłaść, jutro wczesna pobudka bo jedziemy sobie zrobić badanie na gronkowca. I bez badania wiem że się zaraziliśmy oboje :/

reklama
wisieńka hihi musisz swojego małża szybciej od kompa odganiać :-D
wydrusia wysłałam :tak:
Anetka spijcie dobrze :* a skąd gronkowcem sie zaraziliscie ?? :szok:

Marzenko strasznie Wam współczuję, szkoda że Babcia nie zdążyła zobaczyć wnuka. Trzymaj się kochana i nie zapominaj troszczyć się też o Was w tym trudnym dla Was czasie. Ściskam!

marzenka trzymaj sie kochana, takie to nasze zycie kruche, mimo wszystko zycze przespanej i spokojne nocki

nie nadrobilam juz po poludniu Waszych postó2w bo sie wzielam za ruskij jazyk i powtarzam sobie
dobrej nocki

Anetka spijcie dobrze :* a skąd gronkowcem sie zaraziliscie ?? :szok:
Oboje podejrzewamy współpracownicę mojego - ona ostatnio powiedziała że ma gronkowca i poradziła żebyśmy i my się zbadali. A wszystkie te czyraki zaczęły się własnie od podjęcia pracy razem z tamtą. Najpierw on miał czyraki, a potem ja. No i jak ta współpracownica wyznała że ma gronkowca, to tylko to jedno nam przyszło do głowy - bo wcześniej ani on, ani ja nigdy czyraków nie mieliśmy.

Orchidea dziękuję bardzo świetne są
2vs22c6.gif

Anecia kurde no to pieknie :baffled:
wisieńka hihi no proszę czego sie to nie robi dla doktorka :-D ;-)
wydrusianmzc fajnie,że sie podobają :tak:

reklama
Do góry