reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Anetka jak Ciebie nic nie boli to znaczy po prostu , ze pęcherz ma mało miejsca- taki urok:-)

Dzięki za odp. :)
Tak właśnie myślałam że taki urok. Akurat chwilę poleżałam i dałam mojemu podotykać brzucha. Od razu poczuł kopnięcia młodego. Jak to mój określił: daje czadu.
No ale czas się kłaść, jutro wczesna pobudka bo jedziemy sobie zrobić badanie na gronkowca. I bez badania wiem że się zaraziliśmy oboje :/

reklama
wisieńka hihi musisz swojego małża szybciej od kompa odganiać :-D
wydrusia wysłałam :tak:
Anetka spijcie dobrze :* a skąd gronkowcem sie zaraziliscie ?? :szok:

Marzenko strasznie Wam współczuję, szkoda że Babcia nie zdążyła zobaczyć wnuka. Trzymaj się kochana i nie zapominaj troszczyć się też o Was w tym trudnym dla Was czasie. Ściskam!

marzenka trzymaj sie kochana, takie to nasze zycie kruche, mimo wszystko zycze przespanej i spokojne nocki

nie nadrobilam juz po poludniu Waszych postó2w bo sie wzielam za ruskij jazyk i powtarzam sobie
dobrej nocki

Anetka spijcie dobrze :* a skąd gronkowcem sie zaraziliscie ?? :szok:
Oboje podejrzewamy współpracownicę mojego - ona ostatnio powiedziała że ma gronkowca i poradziła żebyśmy i my się zbadali. A wszystkie te czyraki zaczęły się własnie od podjęcia pracy razem z tamtą. Najpierw on miał czyraki, a potem ja. No i jak ta współpracownica wyznała że ma gronkowca, to tylko to jedno nam przyszło do głowy - bo wcześniej ani on, ani ja nigdy czyraków nie mieliśmy.

Orchidea dziękuję bardzo świetne są
2vs22c6.gif

Anecia kurde no to pieknie :baffled:
wisieńka hihi no proszę czego sie to nie robi dla doktorka :-D ;-)
wydrusianmzc fajnie,że sie podobają :tak:

reklama
Do góry