reklama
wisieńka ma rację,moja siostra przy dwóch córach też brała rennie bo miała straszną zgagę ... No właśnie kurde muszę serio się zastanowić ale już mi cos się robi,że mogłabym opuścić mecz Ligi Światowej :-( :-( totalna porażka
psotka niom robią,wczoraj mieli wolne,bo juz mrozisko było okropne,ale tak to cały czas czy śniegi po pas czy deszcz to terminy gonią i trzeba robić
psotka niom robią,wczoraj mieli wolne,bo juz mrozisko było okropne,ale tak to cały czas czy śniegi po pas czy deszcz to terminy gonią i trzeba robić
Wisieńka
Fanka BB :)
mamucica ja tez w ramach programu i mają super kombajn ale nic o 3d nie mowili No jutro sie przekonam
sestina w prywatnych i szpitalne przychodnie tez maja super , no ale u mojego gina mimo, ze przychodnia prywatna ale świadczy tez usługi w ramach nfz, ja chodzę na prywatne ubezpieczenie , to raczej nie rewelacyjny ten sprzet
sestina w prywatnych i szpitalne przychodnie tez maja super , no ale u mojego gina mimo, ze przychodnia prywatna ale świadczy tez usługi w ramach nfz, ja chodzę na prywatne ubezpieczenie , to raczej nie rewelacyjny ten sprzet
Siostra kalesony zakłada na polarze takie co by mu sprzęt nie zamarzł hahahah właśnie jego to nic nie łapie,zdrowie ma jak koń kurde
Mój gin nie ma superaśnego USG ale widać ładnie może też dlatego się wstrzymuje z tym ,żeby nam płeć powiedzieć hmm
Słucham muzyczki i od razu mi sie wczorajsze zdjęcie maqnio przypomniało "tańczący bobasek"------>
Mój gin nie ma superaśnego USG ale widać ładnie może też dlatego się wstrzymuje z tym ,żeby nam płeć powiedzieć hmm
Słucham muzyczki i od razu mi sie wczorajsze zdjęcie maqnio przypomniało "tańczący bobasek"------>
Ostatnia edycja:
Mailuj! Gratki 51-procentowego synka!! I super ze jest ok!
Corin - dzieciaczki Twoje boskie, usmialam sie jak nie wiem!
Mamucica, Twoj synus slodziutki jest!
Witajcie nowe Lipcoweczki!!!!
A ja jestm happy happy, bo zmienilam bilet do Polski, mialam leciec 12 marca a lece juz 3, czyli za tydzien i 1 dzien!!! Ale sie ciesze, jak nie wiem co!
1 mam polowkowe, a 3 do domku! Na ponad 3 tygodnie!!!
Corin - dzieciaczki Twoje boskie, usmialam sie jak nie wiem!
Mamucica, Twoj synus slodziutki jest!
Witajcie nowe Lipcoweczki!!!!
A ja jestm happy happy, bo zmienilam bilet do Polski, mialam leciec 12 marca a lece juz 3, czyli za tydzien i 1 dzien!!! Ale sie ciesze, jak nie wiem co!
1 mam polowkowe, a 3 do domku! Na ponad 3 tygodnie!!!
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Sestina, ja bede miala umówiona cesarkę.