Wisienko i Margerita trzymam kciuki :-) na pewno wszystko będzie dobrze :-) mój też przytył śmieje się że razem jesteśmy w ciąży on tyje i ja też a powiedzcie mi czy was tez tak zgaga męczy ? Bo mnie to strasznie :-(
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
asiac ja mam zgage po wszystkim..nawet po zwykłej wodzie...
Wisieńka
Fanka BB :)
Ja juz nie wiem czy robić 3d czy nie.Tak naprawdę to jest usg dla rodziców do pooglądania dzidzi i nie wiem czy wydawać ta kase czy nie....
Orchidea ja na gale boksu zapewne pojadę więc jesli na meczu będziesz w bezpiecznym sektorze to chyba nie ma powodu żeby nie iśc. Ale nie wiem, może się myle
psotka no tak ale ja już mieszkam pod wro i teraz we wro jestesmy na duże zakupy albo u gina. I myslałam, ze może jutro. Ale nie... wytrzymam
Zgaga!!!!!!!!Dziewczyny a spróbujcie reni, przeciez nie szkodzi a jesli juz macie zgagę to raczej mniejse jedzenie nie pomaga. My cięzarówki w ii trymestrze mamy zgage dzięki hormonom, które powodują rozluźnienie mięśni zwieracza i cofanie treści żołądkowej. Trzeba kwasy neutralizować a dla cięzarówek bezpiecne jest manti, reni itp.
Orchidea ja na gale boksu zapewne pojadę więc jesli na meczu będziesz w bezpiecznym sektorze to chyba nie ma powodu żeby nie iśc. Ale nie wiem, może się myle
psotka no tak ale ja już mieszkam pod wro i teraz we wro jestesmy na duże zakupy albo u gina. I myslałam, ze może jutro. Ale nie... wytrzymam
Zgaga!!!!!!!!Dziewczyny a spróbujcie reni, przeciez nie szkodzi a jesli juz macie zgagę to raczej mniejse jedzenie nie pomaga. My cięzarówki w ii trymestrze mamy zgage dzięki hormonom, które powodują rozluźnienie mięśni zwieracza i cofanie treści żołądkowej. Trzeba kwasy neutralizować a dla cięzarówek bezpiecne jest manti, reni itp.
Ostatnia edycja:
Asiac, mnie nie męczy, ale dziewczyny tutaj pisały, że migdały pomagają.
Orchidea, to mu dupka teraz wymarznie, brrr... bidulek.
Wisieńka, ale wytrzymasz i nie pojedziesz na zakupy, czy wytrzymasz do wypłaty
Co do USG 3d i 4d, to ja zrobię, też się zastanawiałam, bo mój gin nie robi, ale polecił mi gabinet, gdzie podobno super to badanie wykonują i mówi, że warto, bo to piękna pamiątka.
A tak z ciekawości ile w Waszych miastach kosztuje takie USG?
Orchidea, to mu dupka teraz wymarznie, brrr... bidulek.
Wisieńka, ale wytrzymasz i nie pojedziesz na zakupy, czy wytrzymasz do wypłaty
Co do USG 3d i 4d, to ja zrobię, też się zastanawiałam, bo mój gin nie robi, ale polecił mi gabinet, gdzie podobno super to badanie wykonują i mówi, że warto, bo to piękna pamiątka.
A tak z ciekawości ile w Waszych miastach kosztuje takie USG?
Ostatnia edycja:
wisieńka chodzi mi o mecz siatkówki tylko,że no ludu tam będzie i te bębny i piszczałki chociaż od zeszłego roku juz zakaz jest ... kurcze mam tydzień na decyzje,bo bilety od 1szego będa sprzedawać wtedy to będę juz kulką bo to pod koniec maja będzie
psotka no marznie,ale no cóż ktoś musi komuś dachy robić
psotka no marznie,ale no cóż ktoś musi komuś dachy robić
Wisieńka
Fanka BB :)
Asiu kup te reni za 6 zł i nie męcz się. Nawet na ulotce wyraźnie pisze, ze możemy. Głównie zobojętniająco działa tam wapn i magnes:-)
orchi no właśnie ten hałas, no nie wiem kochana:-)
sestina ja mam nadzieje wrócić z płytka jutro i wscieknę się jak nie będzie można
orchi no właśnie ten hałas, no nie wiem kochana:-)
sestina ja mam nadzieje wrócić z płytka jutro i wscieknę się jak nie będzie można
reklama
Wisienka masz rację, że to tylko widoki dla rodziców. Moja doktorka to potwierdziła jak spytałam czy wnosi coś nowego poza walorami widokowymi. Ciotka bardzo mnie namawiała bo ponoć wszystko widać i każdy narząd obejrzeć można ale jak doktor wprawiony na zwykłym usg też wszystko dojrzy.
Mnie doktorka w ramach programu prenatalnego zrobi więc nic płacić dodatkowo nie będę.
Więcej dzieci mieć nie zamierzam więc z ciekawości chcę mieć to 3D.
Psota dzięki za info
Moja kruszynka w 18tyg i 6 dni ważyła 268g.
Ja jem jak najęta a obiecałam sobie, że dziś lekkostrawnie bo zaparcia.
Gdzie tam, jakbym Wam opisała co pochłonęłam to byście się za głowę złapały, aż wstyd się przyznać ile tego.
W związku z powyższym mam stracha czy panna za duża nie urośnie i jak to wtedy przy porodzie będzie.
Mnie doktorka w ramach programu prenatalnego zrobi więc nic płacić dodatkowo nie będę.
Więcej dzieci mieć nie zamierzam więc z ciekawości chcę mieć to 3D.
Psota dzięki za info
Moja kruszynka w 18tyg i 6 dni ważyła 268g.
Ja jem jak najęta a obiecałam sobie, że dziś lekkostrawnie bo zaparcia.
Gdzie tam, jakbym Wam opisała co pochłonęłam to byście się za głowę złapały, aż wstyd się przyznać ile tego.
W związku z powyższym mam stracha czy panna za duża nie urośnie i jak to wtedy przy porodzie będzie.