reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Zuzu mój synek dzisiaj ważył 350 i się martwiłam ale widzę , że to normalne. Moje cycuchy ważą z 5 kg wspólnie. |Doszłam chyba do rozmiaru h :szok:. Podzielę się z każdym kto chce.
Sutki znowu mnie zaatakowały i wylądowałam pod prysznicem by zmniejszyć ból. C zaraz pojedzie do apteki i kupi mi maść i wkładki laktacyjne ochronnie.

No serial obejrzałam więc powróciłam hahaha :-D u mnie też nie ma reala muszę jechać ,że tak napiszę "obok" ale odpuszczam narazie ciuszkowe szaleństwo :tak: poczekam do tego 10tego bo nie wiem czy siostra me kiecki też pakować czy nie :-D

moqnio też gdzieś widziałam takie parkingi ale ciążowe zaćmienie umysłu i nie pamietam gdzie. A tys cieżarówka pełnym brzuchem to ci się nalezy.

Niech mi nikt o promocjach nie mówi
:-D

Ale mi Tuptuś kopniaki sadzi. Coś przed chwilą wspominałam o sile :-) aż pierwszy raz widzę, żeby mi tak brzuch skakał. Ale fajnie!! :-):-) tylko szkoda że mojego G. nie ma, znowu przegapi :(

reklama
psotka ale te pączki w tej gazetce też nieźle wyglądają hahahah
Dziewczyny Wasi małżowie też tyle jeść zaczęli odkąd wiedzą,że Wy w ciąży ?? :eek: mój T normalnie pochłania słodycze i non stop głodny jest :szok::eek:

Do góry