reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Katerinko ale jakby mi się coś stało to do 16.30 nie mam żadnej pomocy :( ehh... cały czas gadał że sam jedzie a jak mu dzisiaj powiedziałam to po 30 min mi napisał że jedzie z kumplami... 30 km musi dojechac a reszte z nimi(20)

reklama
Balkan jak mnie nie zawiezie to pojadę pociągiem ale do niedzieli nie wróce...
Orchidea ja niestety nie miałam wyboru :-( musiałam iść za mężem bo tu nam mieszkanie przyznali z wojska :-(

hej -jestem tu nowa ale mam nadzieje, ze wkupie sie w laski od razu przepraszam za literowki ale moj synus mi pokradl literki z klawiatury
mam termin na koniec lipca -witam wszystkie przyszle mamusie

Dziewczyny, a po co tak eskalować - On mnie nie zawiezie, to ja mu nie powiem, albo nie wrócę do niedzieli.... nie znam Waszych mężów, może z Nimi tak trzeba, ale wg mnie takie postępowanie - jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie - na dłuższą metę nic dobrego nie przyniesie.... ja się Wydrusia nie wtrącam, bo to Twoje życie i Twoje wybory, ale ja jestem zwolenniczką rozmowy i porozumienia....

Dzięki za wyjasnienia, ja to sie nie znam na tych sietach w ogole :-p
Wydrussia - no to nie mam pojecia czemu taki jest, zapytaj go szczerze. Chociaz te chlopy to zawsze wszystko po głupiemu ale po swojemu...

Balkan - dziekuję :* I podziwiam, mi by już nic nie zostało :sorry:

reklama
psotka hihi mąż Twój będzie miał co robić chociaż sprzątanko po szwagrze ale to fajnie brzmi taki mały szwagier :-D
wydrusia ja w sumie też nie miałam wyjścia ,bo tutaj pracę ma lepszą ..echh dasz radę kochana ;) ja mojemu gadam nie raz :pojadę do rodziców a Ty sam sobie tutaj będziesz,ale jakoś nie potrafię sama jechać bez niego :-D chyba,że w delegacji jest
monikamajag witaj milutko :*

Ostatnia edycja:
Do góry