reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Katerinko ale jakby mi się coś stało to do 16.30 nie mam żadnej pomocy :( ehh... cały czas gadał że sam jedzie a jak mu dzisiaj powiedziałam to po 30 min mi napisał że jedzie z kumplami... 30 km musi dojechac a reszte z nimi(20)

reklama
Balkan jak mnie nie zawiezie to pojadę pociągiem ale do niedzieli nie wróce...
Orchidea ja niestety nie miałam wyboru :-( musiałam iść za mężem bo tu nam mieszkanie przyznali z wojska :-(

hej -jestem tu nowa ale mam nadzieje, ze wkupie sie w laski od razu przepraszam za literowki ale moj synus mi pokradl literki z klawiatury
mam termin na koniec lipca -witam wszystkie przyszle mamusie

Dziewczyny, a po co tak eskalować - On mnie nie zawiezie, to ja mu nie powiem, albo nie wrócę do niedzieli.... nie znam Waszych mężów, może z Nimi tak trzeba, ale wg mnie takie postępowanie - jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie - na dłuższą metę nic dobrego nie przyniesie.... ja się Wydrusia nie wtrącam, bo to Twoje życie i Twoje wybory, ale ja jestem zwolenniczką rozmowy i porozumienia....

Dzięki za wyjasnienia, ja to sie nie znam na tych sietach w ogole :-p
Wydrussia - no to nie mam pojecia czemu taki jest, zapytaj go szczerze. Chociaz te chlopy to zawsze wszystko po głupiemu ale po swojemu...

Balkan - dziekuję :* I podziwiam, mi by już nic nie zostało :sorry:

reklama
psotka hihi mąż Twój będzie miał co robić chociaż sprzątanko po szwagrze ale to fajnie brzmi taki mały szwagier :-D
wydrusia ja w sumie też nie miałam wyjścia ,bo tutaj pracę ma lepszą ..echh dasz radę kochana ;) ja mojemu gadam nie raz :pojadę do rodziców a Ty sam sobie tutaj będziesz,ale jakoś nie potrafię sama jechać bez niego :-D chyba,że w delegacji jest
monikamajag witaj milutko :*

Ostatnia edycja:
Do góry