reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wow, jakie truskawy :-):szok: Ja tez chce! Niestety mam tylko jogurt truskawkowy... :confused2:
Czy jutro jest tłusty czwartek, czy za tydzień? Chyba jutro..? Jakiegoś pączka tez bym wsunęła, właśnie.. ale jak....! :sorry::zawstydzona/y:

reklama
Psotka słonko nie wiem :baffled: przecież teraz prawie wszystkie drzwi łazienkowe maja tylko tych parę dziurek kurde aa i jeszcze od wejściowych drzwi zerwali uszczelkę :wściekła/y: :baffled: bo musi byc ciąg ja pitole
emcia ja ostatnio zjadłam z hipermarketu taki mały koszyczek truskawek i puściły mnie zaparcia na dwa dni hahaha Twój organizm pewnie już się do nich przyzwyczaił,wyglądają fantastycznie !
katerinka Corin wczoraj pisała,że w przyszly czwartek jest ;-)

Ostatnia edycja:
Katerina, tłusty czwartek jest za tydzień, 3 marca:) OOOoo i u Ciebie dzisiaj już 20 tydzień, życzę Ci następnych szczęśliwych 20:)

Siostra, ale z drugiej strony, jak ma być bezpieczniej, to może warto te drzwi przerobić i tę uszczelkę odżałować;)

Ostatnia edycja:
a wy sie jutro poznecacie nade mna poczkami :-D bo ja tutajnie mam chyba ze ktoras mi da przepis na paczule ale nie na smalcu bo go nie posiadam :-D

emcia to za tydzień nie jutro :-D idę zrobić zdjęcie smalcu hahahaha(nie no joke)
A wiecie co dziś po kapaniu zauważyłam,że mi się robi ten paseczek brązowy pod pępkiem taki delikatny,ale jest :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Orchidea poszłam pozałatwiać wszystko co miałam jutro do załatwienia specjalnie po to żeby jechać jutro z mężem(on do pracy ja do rodziców) a on mi pisze że mnie nie weźmie bo się z kumplami umówil i 30km jedzie swoim a 20 z nimi;/ kręci jak nie wiem :(

Do góry