reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wow, jakie truskawy :-):szok: Ja tez chce! Niestety mam tylko jogurt truskawkowy... :confused2:
Czy jutro jest tłusty czwartek, czy za tydzień? Chyba jutro..? Jakiegoś pączka tez bym wsunęła, właśnie.. ale jak....! :sorry::zawstydzona/y:

reklama
Psotka słonko nie wiem :baffled: przecież teraz prawie wszystkie drzwi łazienkowe maja tylko tych parę dziurek kurde aa i jeszcze od wejściowych drzwi zerwali uszczelkę :wściekła/y: :baffled: bo musi byc ciąg ja pitole
emcia ja ostatnio zjadłam z hipermarketu taki mały koszyczek truskawek i puściły mnie zaparcia na dwa dni hahaha Twój organizm pewnie już się do nich przyzwyczaił,wyglądają fantastycznie !
katerinka Corin wczoraj pisała,że w przyszly czwartek jest ;-)

Ostatnia edycja:
Katerina, tłusty czwartek jest za tydzień, 3 marca:) OOOoo i u Ciebie dzisiaj już 20 tydzień, życzę Ci następnych szczęśliwych 20:)

Siostra, ale z drugiej strony, jak ma być bezpieczniej, to może warto te drzwi przerobić i tę uszczelkę odżałować;)

Ostatnia edycja:
a wy sie jutro poznecacie nade mna poczkami :-D bo ja tutajnie mam chyba ze ktoras mi da przepis na paczule ale nie na smalcu bo go nie posiadam :-D

emcia to za tydzień nie jutro :-D idę zrobić zdjęcie smalcu hahahaha(nie no joke)
A wiecie co dziś po kapaniu zauważyłam,że mi się robi ten paseczek brązowy pod pępkiem taki delikatny,ale jest :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Orchidea poszłam pozałatwiać wszystko co miałam jutro do załatwienia specjalnie po to żeby jechać jutro z mężem(on do pracy ja do rodziców) a on mi pisze że mnie nie weźmie bo się z kumplami umówil i 30km jedzie swoim a 20 z nimi;/ kręci jak nie wiem :(

Do góry