reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin może z ciśnienia tak się czujesz kijowo ? :baffled: kurde z administracji przyszli,bo coraz więcej jest zaczadzeń tlenkiem węgla i patrzyli jakie mamy drzwi w wc i są złe :wściekła/y:,bo nie mamy tej długiej kratki na dole tylko dziurki i musimy to wymienić :wściekła/y: ciekawe jak teraz mój musi ściągać drzwi i je wyżynarką ciąć bo innego wyjścia nie ma kuźwa mać po co takie drzwi sprzedają :wściekła/y:

reklama
Miałam tyle telefonów, ze nic tylko gadałam i gadałam. Jak to jest, ze wszystkiedziewuchy dzwonią tego samego dnia i to jedna po drugiej:-D
Teraz jestem w trakcie sprzatania po wieszaniu swieczników i konczeniu sosu do gulaszu. Będe wieczorkiem. Napiszcie tylko jak u mailuj po wizycie bo zanim znajdę.......

wisieńka mailuj ma mieć na 51% synka i lekarz powiedział jej,że ma w tym miesiącu nie przytyć a tak z dzidzią ok wszystko :tak:
marzenka no to super,pewnie,że w porteczkach dziewczynka może tez latać

ktos wczoraj mowil o mrozonych truskawkach i koktajlu? to macie!! :-D caly stos , cala skrzynka :-D dzisiaj bedzie pochlonieta przez ciazowego potworka :-D

Załączniki

• CIMG0171.jpg
    CIMG0171.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 25
Wisieńka, smacznego obiadku:)

Marzenko, nooo to się nie dziwię, że masz dobry humorek, to przeglądanie ciuszków musi byc cudne:)

Orchidea, co za pajace od tych drzwi!

Em_ka, oooosz... ale Ty paaaskuda jesteś;)) Gnębisz nas! Jak ja bym pochłonęła te truskawy!!!

reklama
Do góry