reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin może z ciśnienia tak się czujesz kijowo ? :baffled: kurde z administracji przyszli,bo coraz więcej jest zaczadzeń tlenkiem węgla i patrzyli jakie mamy drzwi w wc i są złe :wściekła/y:,bo nie mamy tej długiej kratki na dole tylko dziurki i musimy to wymienić :wściekła/y: ciekawe jak teraz mój musi ściągać drzwi i je wyżynarką ciąć bo innego wyjścia nie ma kuźwa mać po co takie drzwi sprzedają :wściekła/y:

reklama
Miałam tyle telefonów, ze nic tylko gadałam i gadałam. Jak to jest, ze wszystkiedziewuchy dzwonią tego samego dnia i to jedna po drugiej:-D
Teraz jestem w trakcie sprzatania po wieszaniu swieczników i konczeniu sosu do gulaszu. Będe wieczorkiem. Napiszcie tylko jak u mailuj po wizycie bo zanim znajdę.......

wisieńka mailuj ma mieć na 51% synka i lekarz powiedział jej,że ma w tym miesiącu nie przytyć a tak z dzidzią ok wszystko :tak:
marzenka no to super,pewnie,że w porteczkach dziewczynka może tez latać

ktos wczoraj mowil o mrozonych truskawkach i koktajlu? to macie!! :-D caly stos , cala skrzynka :-D dzisiaj bedzie pochlonieta przez ciazowego potworka :-D

Załączniki

• CIMG0171.jpg
    CIMG0171.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 27
Wisieńka, smacznego obiadku:)

Marzenko, nooo to się nie dziwię, że masz dobry humorek, to przeglądanie ciuszków musi byc cudne:)

Orchidea, co za pajace od tych drzwi!

Em_ka, oooosz... ale Ty paaaskuda jesteś;)) Gnębisz nas! Jak ja bym pochłonęła te truskawy!!!

reklama
Do góry