Corin może z ciśnienia tak się czujesz kijowo ? kurde z administracji przyszli,bo coraz więcej jest zaczadzeń tlenkiem węgla i patrzyli jakie mamy drzwi w wc i są złe ,bo nie mamy tej długiej kratki na dole tylko dziurki i musimy to wymienić ciekawe jak teraz mój musi ściągać drzwi i je wyżynarką ciąć bo innego wyjścia nie ma kuźwa mać po co takie drzwi sprzedają
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Miałam tyle telefonów, ze nic tylko gadałam i gadałam. Jak to jest, ze wszystkiedziewuchy dzwonią tego samego dnia i to jedna po drugiej
Teraz jestem w trakcie sprzatania po wieszaniu swieczników i konczeniu sosu do gulaszu. Będe wieczorkiem. Napiszcie tylko jak u mailuj po wizycie bo zanim znajdę.......
Teraz jestem w trakcie sprzatania po wieszaniu swieczników i konczeniu sosu do gulaszu. Będe wieczorkiem. Napiszcie tylko jak u mailuj po wizycie bo zanim znajdę.......
Marzena197235
Witajcie mamuski ale mam dzisiaj humorek dobry
Własnie dostałam 5 reklamówek ubranek dla maluszka , wiekszosc jest dla chłopczyka , ale i tak bardzo sie ciesze , kto powiedział ze dziewczynka nie moze w spodniach chodzic
Własnie dostałam 5 reklamówek ubranek dla maluszka , wiekszosc jest dla chłopczyka , ale i tak bardzo sie ciesze , kto powiedział ze dziewczynka nie moze w spodniach chodzic
Wisieńka
orchidea dziękuję kochana . I nie zmieniaj tak awatarków bo mi się mylisz paskudo
To ja brykam do obwiązków. Do wieczorka kochaneczki
To ja brykam do obwiązków. Do wieczorka kochaneczki
katerina84
Marzenka, ale Ci fajnie... A widzisz, tak sie martwiłaś skad wezmiesz ciuszki.. Super, gratuluje
Wisieńka, smacznego obiadku
Marzenko, nooo to się nie dziwię, że masz dobry humorek, to przeglądanie ciuszków musi byc cudne
Orchidea, co za pajace od tych drzwi!
Em_ka, oooosz... ale Ty paaaskuda jesteś) Gnębisz nas! Jak ja bym pochłonęła te truskawy!!!
Marzenko, nooo to się nie dziwię, że masz dobry humorek, to przeglądanie ciuszków musi byc cudne
Orchidea, co za pajace od tych drzwi!
Em_ka, oooosz... ale Ty paaaskuda jesteś) Gnębisz nas! Jak ja bym pochłonęła te truskawy!!!
reklama
em_ka jak to wszystko skopiujesz to cie chyba ozłocę Dzieki :*:
no to daj mi chwilke a pozniej mnie mozesz wynosic na oltarze za poswiecenie