reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Anula, no mnie baba w szpitalu tak zbadała na izbie przyjęć, jak krwawiłam w 17 tygodniu... jak jej powiedziała, że to badanie mnie boli i czuję, że mi brzuch za chwilę eksploduje, to jeszcze mordę na mnie wydarła! Mój mąż, jak wyszłam i mu to opowiedziałam, to myślałam, że ją rozniesie... Głupia krowa!

Corin, jak się źle czujesz, to najlepszym rozwiązaniem jest pizza:) A nie może ktoś za Ciebie odebrać dzieciaczków?

reklama
psota wlasnie wystarczy jedna taka krowa i juz ma sie ich dosc, ja tam jestem za facetem teraz mam dobrego nie spieszy sie, tlumaczy, zazartuje;-)
znalazlam spodnie na teraz w koncu materialowe bez gumki ale nie ciazowe bo nie trafiam w rozmiary wszystkie nie na mnie:wściekła/y:z tych normalnych kurde s pasuje ale wezme m zeby posluzyly:tak:moze gdy bede wieksza trafie na odpowiednie ciazowki;-)

Dzień dobry kochane lipcóweczki! :*

Ale piszecie i piszecie.... Szok!
Mailuj - gratuluję chłopczyka! :-) A myślałam, ze dziewczynka bedzie..
Corin - ale sie usmiałam z tej akcji o siusiaku.. :-D

Chyba Anulka dzis tez ma połówkowe, tak?

WOW! u mnie juz połowa ciązy! Ale fajnie!:tak:

Hej kobietki...ja niedawno wstałam..i jeszcze w lóżeczku jestem..ale juz po sniadanku heh
Jak juz o ginekologach mówicie..to moj kiedyś mówi..ejj ja bym też mógł być ginekologiem, zobacz chwile cie tam poogląda i stowka wpadnie heh..ale za chwile sie zastanowił i mówi, wiesz co taki ginekolog to ma źle...bo jak przyjdzie jakaś młoda dziewczyna to ok, ale jak ci przyjdzie jakaś stara babka z jakimś grzybem albo inna chorobą to już nie bardzo haha..a potem mówi..a jego żona to też ma źle chyba..bo już na nim nic wrażenia nie zrobi jak się naogląda codziennie tych "kur" to ma dosyć haha

I tez zawsze jakiś teksty mi rzuca..jakby byl zazdrosny o mojego lekarza haha

Witam,
chciałam się przywitać bo jak widać jestem nowa na forum :)
Od czasu do czasu zaglądałam odkąd się dowiedziałam że jestem w ciąży.

Mój termin to właśnie lipiec - będzie się działo.

reklama
Do góry