reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi ja bym licytowala, do konca zostalo 7 min, jesli wygrasz to wszystko za mniej niz 100 zl to superancko, a z tego co widze po tej jednej ikonce ktora sie wyswietlila to sa fajne ciuszki! licytuj!

Balkan, wszystkiego naj naj naj!!! Paczki wygladaja bosko, ale mi smaka narobilas...!!
Mailuj, bede jutro kciuki mocno trzymac!!!
Emka - slicznie wygladasz, tuniczki fajne. Mailuj mowi ze da przepis na paczki - to co robimy Hiszpanom Tlusty Czwartek...? Tylko skad ten smalec.....Ej, a Ty nie ogladasz dzis meczu? Moj T. tu siedzi caly w nerwach...!
Maqnio, tez juz muzyczke puszczam, ale ja przez glosniki, bez sluchawek - myslicie ze lepiej jednak przylozyc sluchawki do brzunia??

Co do centymentrow, ja mam na razie 90 w pasie....ale w sumie mogloby byc wiecej, fajnie mi z brzuchem! (pewnie za 2-3 miesiace bede przeklinac te slowa).
A waga idzie w gore rowno, hehe! Eeeeetam, po porodzie stworzymy watek: Jak zrzucamy wage i bedziemy wypisywac rady, i zamiast przepisow na paczki i inne pychotki bedziemy dawac przepisy na salatki i soki warzywne...

Sciskam wszystkie dodatkowe centymetry! Do jutra!

bylam dzis w ciuchu kupialm fajna sukienke z krotkim rekawem ale wezme sweter i bedzie ok w sumie jedyne 10 zl i kolezanka ktora byla w ciazy przynosi mi rzeczy wybieram i kupuje za 5:-)zaraz sie poloze, bo tak padnieta jestem a mam 2 dni pod rzad do 20:wściekła/y:
A co do paczkow ja nie lubie az kazdy mi sie dziwi:tak:

hanami moj przybiegl z pracy, wykapal sie, otworzyl piFko i tez przezywa w pokoju, a ja siedze na BB :-D
smalec z polskiego sklepu, ja mam ukrainski w mostolesie to sobie moglabym kupic ^^
w sumie to mam ochote na te paczusie jak nie wiem co, a moj D pochlonie je za jednym zamachem.
jesli chodzi o muzyczke to nie musi byc przez sluchawki, bo gdyby tak bylo to by naszego glosu dziecko nie rozpoznawalo a rozpoznaje! ja puszczam kolysanki zeby pozniej sobie przy nich spalo :-D

dodi mega dziwna ta aukcja, to ktos sobie jej nie zobaczyl czy wszystko dziala? tylko tak na glupka wystawil i sobie poszedl? :eek:

hanami co do muzyczki to ja mysle ze to chyba nie ma znaczenia czy w słuchawkach czy przez głosniki. tyle tylko ze przez słuchawki moze malec nieco wyraźniej słyszec, bo sa blizej jego malutkich uszolków:) co do dodatkowych kilogramów bedziemy sie dzielnie wspierac i grupowo odchudzac:)

reklama
maqnio pozniej postawiamy suwaczki z textami : ,, do osiagniecia super wagi zostalo mi x kg do zrzucenia " :-D :-D :-D

danuska b.ladne te ubranka, gdybym mogla to bym licytowala, ale skoro maja mi dac ciuszki to nie bede wydawac na to wiecej kasy. Dzisiaj bylam w sklepie mothercare, niby drogie ale tak sliczne rzeczy ze musialam z niego wyjsc bo sie zapatrzylam za bardzo :-D

Ostatnia edycja:
Do góry