reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kurcze... zamówiłam sobie tą piłkę do ćwiczenia i w końcu przyszła tylko mniejsza niż zamówiłam... dlatego nie przepadam za zamawianiem przez net. Któraś z was się orientuje jak to jest z takim zwrotem czy wymianą i kto ponosi koszty przesyłki... A przed zakupem byłam w sklepie upewnić się jaką wielkość potrzebuje zgodnie z tym co chyba zuzu mówiła (choć nie jestem pewna) że jak się usiądzie to żeby kolana nie były poniżej miednicy. I szkoda tylko, że o sklepie były tylko gładkie a ja chciałam z wypustkami żeby i do masażu była. No i teraz mam problem:( Miało być 75 cm, a nawet do 60 nie udało nam się jej napompować... Zdenerwowali mnie bo od jakiś dwóch godzin na zmianę z mężem z przerwami męczymy się, żeby ją napompować...

reklama
Jesli chodzi o orki i inne wieloryby to u mnie systematycznie waga rośnie. Od wagi sprzed ciązy bo toa się posługuję jest4,6 kg w pasie 96 cm( od wagi po wymiotach 8 kg). Nos szeroki i murzyński taki, dokładnie taki sam jak z Mackiem. Ogólnie wyglądam jak z Mackiem w 7 miesiącu. Porównałam zdjęcia. Cóz bedziemy zrzucać potem:-D
balkan wszystkiego Naj, naj:-)
mailuj &&&&&&&&&&&& za wizytęJa mam w czwartek o 19,40 połówkowe

Na brzuszkowy watek wklejam zdjecie z soboty. Zobaczcie mój noc!!!!!!!!!!!!

basieniak nie wiem jak to ze zwrotami bo na każdej stronie mają inaczej pewnie przeczytaj regulamin kochana i będziesz wszystko wiedziała ;-) no i dlatego ja też rzadko coś kupuję chyba że serio coś jest fajnego ,no ale do mnie ta piłka przyszła taka jaką chciałam.

basieniak musisz sprawdzic dokładnie jak pisze orchidea. Ja zakupiłam w sklepie. Pomaga na ból pleców takie rolowanie się na niej.

Idę na chwilę do kuchni.... a co , przytyje sobie jeszcze

witam ponownie:-) pol godz temu wrocilam za zjec padnieta jestem, weszlam na chwile ale nie dam rady dzis juz nadrobic tego co napisalyscie...

reklama
Do góry