Kurcze... zamówiłam sobie tą piłkę do ćwiczenia i w końcu przyszła tylko mniejsza niż zamówiłam... dlatego nie przepadam za zamawianiem przez net. Któraś z was się orientuje jak to jest z takim zwrotem czy wymianą i kto ponosi koszty przesyłki... A przed zakupem byłam w sklepie upewnić się jaką wielkość potrzebuje zgodnie z tym co chyba zuzu mówiła (choć nie jestem pewna) że jak się usiądzie to żeby kolana nie były poniżej miednicy. I szkoda tylko, że o sklepie były tylko gładkie a ja chciałam z wypustkami żeby i do masażu była. No i teraz mam problem
Miało być 75 cm, a nawet do 60 nie udało nam się jej napompować... Zdenerwowali mnie bo od jakiś dwóch godzin na zmianę z mężem z przerwami męczymy się, żeby ją napompować...
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Jesli chodzi o orki i inne wieloryby to u mnie systematycznie waga rośnie. Od wagi sprzed ciązy bo toa się posługuję jest4,6 kg w pasie 96 cm( od wagi po wymiotach 8 kg). Nos szeroki i murzyński taki, dokładnie taki sam jak z Mackiem. Ogólnie wyglądam jak z Mackiem w 7 miesiącu. Porównałam zdjęcia. Cóz bedziemy zrzucać potem
balkan wszystkiego Naj, naj:-)
mailuj &&&&&&&&&&&& za wizytęJa mam w czwartek o 19,40 połówkowe
Na brzuszkowy watek wklejam zdjecie z soboty. Zobaczcie mój noc!!!!!!!!!!!!

balkan wszystkiego Naj, naj:-)
mailuj &&&&&&&&&&&& za wizytęJa mam w czwartek o 19,40 połówkowe
Na brzuszkowy watek wklejam zdjecie z soboty. Zobaczcie mój noc!!!!!!!!!!!!
basieniak nie wiem jak to ze zwrotami bo na każdej stronie mają inaczej pewnie przeczytaj regulamin kochana i będziesz wszystko wiedziała ;-) no i dlatego ja też rzadko coś kupuję chyba że serio coś jest fajnego ,no ale do mnie ta piłka przyszła taka jaką chciałam.
Wisieńka
basieniak musisz sprawdzic dokładnie jak pisze orchidea. Ja zakupiłam w sklepie. Pomaga na ból pleców takie rolowanie się na niej.
Idę na chwilę do kuchni.... a co , przytyje sobie jeszcze
Idę na chwilę do kuchni.... a co , przytyje sobie jeszcze
dodi_misia
Dziewczyny, pomóżcie...patrze na jedną taka aukcję..ale nie widzę żadnych zdjęć!! tylko taki mały napis"obrazek"mi sie wyświetla.. a wy widzicie wszystkie te zdjęcia??
http://allegro.pl/wiosna-lato-dla-corci-jak-nowe-zestaw-i1459255329.html
http://allegro.pl/wiosna-lato-dla-corci-jak-nowe-zestaw-i1459255329.html
dodi_misia
No to d...pa. W ciemno nie będę licytowac hehe
chociaż mnei kusi, bo cena na razie nie jest wysoka..a i i minimalnej nie ma
chociaż mnei kusi, bo cena na razie nie jest wysoka..a i i minimalnej nie ma
Wisieńka
dodi tylko ikonki zdjęc widzę i więcej nic się nie otwiera
Anulka witaj
Anulka witaj