reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Maqnio buziaczki Kochana:** śpijcie słodziutko razem z Różyczką:):**
Orchidea leże i kwicze:D ta krowa mnie powala:D skąd Ty to bierzesz?:))
Psota dobranoc:**
Anulka dobranoc:**

reklama
moqnio miłej nocki
danuśka hehe, faktycznie. Ale nie martw sie mi sie własnie gotuje wielki kawał ędzonego boczku. Moj Pol lubi taki ugotowany na mięciutko z ziołami. No i taaaak mi pachnie:-D

a ja kupilam dzisiaj twarozek polski i sobie pozniej zrobie jak zglodnieje kanapeczki, a jutro dokupie rzodkiewke i tez zjem :-)

wydrusia od siebie z kompa :zawstydzona/y: taki katalog mam :zawstydzona/y: kiedyś się czatowało i emotki zgrałam sobie na @ a teraz się przydają znów

ha! przeczytałam z grubsza prawie 140 stron! a i tak niewiele z tego pamiętam :laugh2:

Zuzu gratuluję siusiaczka! to tyle co zapamiętałam :-D

Aha i jeszcze Balkan wszystkiego najlepszego z okazji imienin! - to zapamiętałam pewnie przez te pączki. Tak smakowicie wyglądały, że do tej pory ślinę ścieram :-p

reklama
danusiaa bo tam są serio smieszne te emoty zboczone :zawstydzona/y: i tak jakos się zawstydziłam daj @ na PW
wydrusia zobacz czy doszła paczuszka

Do góry