reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Maqnio buziaczki Kochana:** śpijcie słodziutko razem z Różyczką:):**
Orchidea leże i kwicze:D ta krowa mnie powala:D skąd Ty to bierzesz?:))
Psota dobranoc:**
Anulka dobranoc:**

reklama
moqnio miłej nocki
danuśka hehe, faktycznie. Ale nie martw sie mi sie własnie gotuje wielki kawał ędzonego boczku. Moj Pol lubi taki ugotowany na mięciutko z ziołami. No i taaaak mi pachnie:-D

a ja kupilam dzisiaj twarozek polski i sobie pozniej zrobie jak zglodnieje kanapeczki, a jutro dokupie rzodkiewke i tez zjem :-)

wydrusia od siebie z kompa :zawstydzona/y: taki katalog mam :zawstydzona/y: kiedyś się czatowało i emotki zgrałam sobie na @ a teraz się przydają znów

ha! przeczytałam z grubsza prawie 140 stron! a i tak niewiele z tego pamiętam :laugh2:

Zuzu gratuluję siusiaczka! to tyle co zapamiętałam :-D

Aha i jeszcze Balkan wszystkiego najlepszego z okazji imienin! - to zapamiętałam pewnie przez te pączki. Tak smakowicie wyglądały, że do tej pory ślinę ścieram :-p

reklama
danusiaa bo tam są serio smieszne te emoty zboczone :zawstydzona/y: i tak jakos się zawstydziłam daj @ na PW
wydrusia zobacz czy doszła paczuszka

Do góry