reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

net mi zniknął na chwile..oj a akurat coś pisałam...ale teraz juz nie pamiętam co:)
A tak o tłustym czwartku to w zeszłym roku byłam u koleżanki, i byla też jej szwagierka..i tak gadałyśmy, że niedługo tłusty czwartek...a ona mówi..no tak teraz to chyba jakos we wtorek wypada..a druga na to, no coś ty w środe chyba... hahaha ale się uśmiałyśmy jak im powiedziałam, że tłysty czwartek zawsze w CZWARTEK jest!! się zakręcily kobietki:-D

reklama
Wisienka to jesteś w temacie oceanu :-)
Emka dam Ci przepis. Jak macie smalec w tej nowoczesnej Hiszpani to jutro mogę Ci napisać. Ostatnio Nika ze swoją koleżanką zrobiły same, więc niec trudnego. A niech się Hiszpany uczą polskiej kultury :-)

Dobre Dodi :-D:-D:-D

Balkan, wszystkiego najlepszego :happy:

A wogle kurde się przyzwyczajam do Waszych avatarów i już czasem nie czytam kto tylko po nich rozpoznaje, a jak zmieniacie to się zastanawiam kto to jest :eek:

No wróciłam leżę z brzusiem na wierzchu a co niech się wietrzy na doby sen :-D
balkan kochana 1000000000000000000 lat i wszystkiego naj,szczęśliwego rozwiązania :*:* a pączki wyglądają cudnie
Corin patrz to ja nie wiedziałam,że już będzie tłusty czwartek,ostanio żyje od wizyty do wizyty :-D

balkan wszystkiego naj naj a przede wszystkim bezbolesnego porodu:-)
mailuj kciukasy za jutro trzymam mocno. tylko natychmiast po wizycie sie stawiaj i dziel wiadomościami:-)

nie no Was to nawet na 2 minuty zostawic nie mozna...:-)

A wogle kurde się przyzwyczajam do Waszych avatarów i już czasem nie czytam kto tylko po nich rozpoznaje, a jak zmieniacie to się zastanawiam kto to jest :eek:

racja racja, mialam wlasnie to pisac. Ze ja tez nie patrze kto pisze tylko lookam na avatarek katem oka i juz wiadomo, a jak sie zmieniaja to znowu sie musze przyzwyczajac :-D

Orchidea, jak byłam ostatnio u gina, on sie pyta który to tydzień, a ja 19t i 2 dni. Spojrzał na mnie z uśmiechem, i mówi jest pani pewna? A ja do niego; Wie Pan teraz życie liczę na tygodnie to oczywiście, że wiem. :tak:

reklama
danusia no kurde a co ten lekarz sobie myslał,że przyszła mamusia liczyć nie umie czy co ;-) ale oni widzę czasem tez porównują i patrzą na to a nie powinni ...

Do góry