reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja tez jakis czas temu stwierdziłam, ze moge w ciązy chodzi non stop..niech tylko ktos za mnie rodzi:)
hanami dzieki kochana, no postaram się zeby mnie nie wykorzystywali:) -choc latwe to nie będzie. Mam nadzieje, że z dzidziulkiem wszystko dobrze. Najwazniejsze ze serduszko stuka:) i zazdroszcze Ci tej wiosny eh..u Nas: -12 stopni..masakra jakaś. Ja też bym z brzucholem już chciała paradować..

Ostatnia edycja:
reklama
O takk to by było super z tym porodem :-D Stan jest super nawet ta burza hormonów mi się podoba :-D hanami dobrze,że serduszko bije i z macicą też jest ok :tak: danusia hahaha piosenka lipcówek :-D maqnio widziałaś jaka ta Stefania łamaga :-D idę na necie odcinka na jutro szukać :-D

hej laseczki, ja dopiero wrocilam z zakupow. Kupilam sobie dwie bluzeczki na lato takie na ramiaczkach jak tuniki, dluzsze na wszelki wypadek wiadomo z jakiego powodu :-D i stanik kupilam bo z poprzedniego mi cycule wychodzily i bluzki podraznialy mi sutki :-D i wiecie co? jak tak mierzylam jedna z tych bluzek w przymierzalni to sie przerazilam wielkoscia swojego brzucha :szok: i jak sobie pomyslalam o tym ze jeszcze mi brakuje 5 miesiecy do porodu to sobie wyobrazilam swoje brzuszysko i zalamka. Juz sama sie zastanawiam czy fajnie z takim olbrzymim brzuchem chodzic :eek: serio mnie ta wizja troszke na ziemie sprowadzila.

hanami ja znowu bylam w Xanadu i momentami na ulicy mialam ochote sie do krotkiego rekawka rozebrac bo cala spocona chodzilam

Hanami, dobrze, że Cię jednak zbadał, jakby coś się działo to by powiedział. Jak będzie Cię znowu bolało to już jedź na to pogotowie, ale oby już było ok.

Maqnio, Orchidea,
ja też mogę chodzić w ciąży, bo nawet wszystkie te dolegliwości ciążowe da się przeżyć, przy całej tej przyjemności bycia w dwupaku :-)

Emka, no ja właśnie się dzisiaj zastanawiam jak się poruszać z takim wieelkim brzuchem i robić cokolwiek. Ja teraz już nie mam siły, a potem to chyba wejście na 2pietro zajmie mi pół godziny... eeeh i jeszcze w lato.

Ostatnia edycja:
orchidea..łamaga to malo powiedziane, znowu zbila porcelane i ciekawe czy dostanie sie do tego sejfu:)
danuska oj tak tak...dwupak jest super:-).
em_ka nie martw sie brzuszkiem. Masz sliczny i zgrabniutki!! i nie jest olbrzymem i pewnie nigdy nie będzie, bo ty szczuplutka jestes wiec mysle ze nie powinnas sie Kochana martwić. Będziesz slicznie wygladała nawet za 5 miesięcy. ja jakos wogole nie mysle o tym jakie rozmiary bedzie miał mój w czerwcu-lipcu...na razie jak na niego spoglądam to wiem ze łatwo nie bedzie, ale co tam..damy rade!!!

Ostatnia edycja:
Odcinka nie znalazłam,ale poczytałam w świecie seriali kurde będzie sie działo hahaha maqnio
em_ka kurde brzuszek masz śliczny,ja się nie martwię rozmiarami a bardziej tym,że prawie cały lipiec musimy chodzić jeszcze i oby lato nie było takie jak rok temu w Pl,bo to będzie najgorsze :-( danusia nooo naprawdę szczęśliwy człowiek łazi jak nigdy dotąd psotka siostra uorśnie i Tobie nie bój nic :-D ważne,że dzidzia zdrowa i wszystko z malutkim jest ok

Maqnio, pewnie, że damy radę. Ja uwielbiam swój brzuszek i wogle wszystkie ciążowe brzuszki. Zawsze byłam fanką ciężarówek. :-) Będziemy się tu wspierać i jakoś dokulamy się do lipca.

reklama
maqnio juz taka szczuplutka to nie jestem bo waze 66 kg czyli +6. Ale uwierz ze jak zobaczylam sie w tym lusterku to zdalam sobie sprawe ze wczesniej nie zauwazalam tego jak bardzo mi urosl ten brzuchol. A jak przymierzalam stanik to mowie do kumpeli: jacieeeeeeee nigdy w zyciu nie mialam sytuacji ze wymieniam stanik na wiekszy rozmiar, bo z poprzedniego mi cycki wychodza :-D ale pocieszam sie tym, ze nie wazne czy jest brzuszek duzy czy maly to i tak nic nie ma wiekszego znaczenia przy szczesciu jakie sie w nim kryje... :-) ahh.... serduszko moje <3

Do góry