reklama
Corin
Mama Trójki :)
hahahaha, jestem powalona, napisałam wam o obwodzie i zaczelam sie zastanawiac jak bede wygladac w lipcu. Po czym stwierdziłam ze jak wieloryb i pewnie greenpeace sie przypierniczy. Mojego meża posadzą a mnie wypieprzą do jakiegoś oceanu

maqnio
Mamusia Różyczki
corin buhahah...Ty się nie martw..mnie razem z Tobą!! a co tam najwyzej sobie popływamy!
danuska
Fanka BB :)
Corin, może Twoje dziedzię takie wygodnickie, że się gnieść nie chce w jakiejś kliteczce.
A do wieloryba to Ci daleko 
Zrobimy lipcową akcje UWOLNIĆ ORKĘ

Zrobimy lipcową akcje UWOLNIĆ ORKĘ
Corin
maqnio, chcialam tylko niesmialo zauwazyc ze ty jestes miesiac, jakby, przede mna, no... 3 tygodnie
danuska, wiesz z tym wygodnictwem to moze masz rację, my z mezem tez lubimy duze przestrzenie ;-) Ale młode przegina, jakby nie patrzec ;-)
danuska, wiesz z tym wygodnictwem to moze masz rację, my z mezem tez lubimy duze przestrzenie ;-) Ale młode przegina, jakby nie patrzec ;-)
dodi_misia
Wróciłam.. maqnio, jak tak mówisz po imieniu do dzidzi to nie mogę sie nadziwić jak piękne imie wybrałaś..bo ja to dalej nie jestem zdecydowana..tzn ja to może i bym wybrała, ale mój A wybrzydza i mówi, że jeszcze czas..
A wiecie co, jak z Misią bylam w ciąży to wcale nie było mi cięzko na końcu..do 8 miesiąca chodziłam do szkoły, bo potem wakacje były.. a poźniej i tak latałam po mieście..nie żałowałam sobie
tylko oczywiście nie w ten największy upał, bo do południa to leżałam w ogrodzie i piłam ice tea z lodem
więc nie bójcie się, może nie będzie tak źle

A wiecie co, jak z Misią bylam w ciąży to wcale nie było mi cięzko na końcu..do 8 miesiąca chodziłam do szkoły, bo potem wakacje były.. a poźniej i tak latałam po mieście..nie żałowałam sobie

ja mam 95 cm w brzuchu
niezle
Corin nic sie nie przejmuj tym, ze ludzie milcza na te twoje 5 miesiecy i 117 cm, obys tylko ty sama dala rade a nic innego sie nie liczy :*
maqnio ogladalam wczoraj program o kobietach w ciazy i naukowcy udowodnili, ze dzieci ktore sluchaly bedac w brzuszku tych samych piosenek badz tez jednej wybranej to po urodzeniu wykazywaly nesamowite zainteresowanie wlasnie ta piosenka, wyciszaly sie i sluchaly jej z zaciekawieniem, wiec przykladaj ile sie da
ja tez to robie choc dzidzi chyba slysza od 20 czy 21 tc.
orchidea
no pokaze pokaze, ale prosze nie zwracac uwagi na moja twarz bo przez ciaze mi sie tak spaprala ze szkoda gadac, same plamy na niej mam.
Corin rozwalilas mnie tym swoim postem
ze malza posadza a ciebie do ocean wypuszcza
to sie nazywa samokrytyka
kobieto!! spokojnie!! poczekaj jeszcze tak z 3 miesiace i bedziemy wygladac tak samo, niby mam ,,tylko,, te 95 cm ale cholernie szybko sie to zmienia wiec zobaczysz, pozniej bedzie caly ocean lipcowek pod ochrona 

Corin nic sie nie przejmuj tym, ze ludzie milcza na te twoje 5 miesiecy i 117 cm, obys tylko ty sama dala rade a nic innego sie nie liczy :*
maqnio ogladalam wczoraj program o kobietach w ciazy i naukowcy udowodnili, ze dzieci ktore sluchaly bedac w brzuszku tych samych piosenek badz tez jednej wybranej to po urodzeniu wykazywaly nesamowite zainteresowanie wlasnie ta piosenka, wyciszaly sie i sluchaly jej z zaciekawieniem, wiec przykladaj ile sie da

orchidea

Corin rozwalilas mnie tym swoim postem

Załączniki
Ostatnia edycja:
danuska
Oby Dodi, oby 
Mi tak dużo o Maqnio też nie brakuje bo mam 96 cm
ostatnio na początku lutego było 87.

Mi tak dużo o Maqnio też nie brakuje bo mam 96 cm

dodi_misia
emka, co ty gadasz, pięknie wyglądasz.. a brzuszek masz przesłodki, taki brzuszek okragluszek
reklama
Corin
Em_ka śliczne te tuniczki. Przefarbowałaś włosy, czy mi się wydaje?