reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześc Czorty!!:-) (pisze "czorty, bo nie idzie Was doczytac...drukarki jedne!!:-D)
ja dopiero w takich momentach doceniam moje lenistwo w chałupce. Tak jak pisała Wydrusia (dziekuje ci Kochana - zginęłabym bez Ciebie:*) zaciągneli mnie do roboty (zawsze tylko na chwilke) i zawsze siedze tam całe dnie. niestety dzis była powtórka z rozrywki, jutro i jeszcze w czwartek. wykończą ciężarną!:) Bądź co bądź nie ma juz siły pracowac na pełnych obrotach.:)
zuzu jeszcze raz gratki wielkie synusia!!
orchidea..dziekuje za wirtualne pozdrowionka i przytulaski:-)
Veronique odezwij sie kochana, bo pisze do ciebie bez skutku, juz jakies czarne mysli mam, sciskam;-)i mam nadzieje ze z siostra wszystko ok?
danuska Ty wogle nie mów o sprzataniu..dla mnie umycie podłóg graniczy z fizycznym cudem:)
resztę głaszcze po brzuszkach:-):-)
Mała tak od wczoraj szaleje..ze normalnie msuze sie pochwalic, bo jestem w szoku, ze az tak moze kopac..siłaczka moja. wczoraj zamiast spac do 2 w nocy lezałam i sobie pukałysmy wzajemnie. i tym sposobem spałam 3 godziny, bo o 5 z wrazenia znowu nie mogłam spac...wariatka:):):)

reklama
orchidea, myslalam ze cie nie ma :zawstydzona/y:

Małż się zreflektował po tym przecieraniu monitora, puscil mi Garou, przyszedł i mówi: wiem że za nim tesknisz i szybko go nie zobaczysz, więc przynajmniej sobie posłuchaj..." :cool2: Od razu chcialam mu dać tego króliczka zeby sobie jeszcze monitor poprzecierał :happy:

Corin a pisz za mnie chociaż mnie palce od klikania nie będą bolały :-D maqnio czasem mam takiego lenia ,że skrót wolę pisać :zawstydzona/y:
Ooooo zaraz mój serial "pierwsza miłość" :-D

reklama
Do góry