reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

A co ja mam powiedzieć? Jak mowie ze jestem w 5 miesiącu to wszyscy taaaakie oczy robią i kulturalnie milczą... Jak stoję przy zlewie i zmywam to co chwilę muszę siadać bo kręgosłup chce mi pęknąć, każde wejscie na piętro graniczy z cudem, a ogarnięcie domu to juz wogóle jakaś abstrakcja. Kulam sie po chałupie, sapię i fuczę, co będzie jak przyjda upały?? Chyba zalegnę na tarasie, na leżaku i każę sobie tylko wodę donosic...

reklama
orchidea lece czytac:)
danuska dokulamy dokulamy, twarde babiszonki jestesmy:)
em_ka no własnie ilośc szczęscia jaka mieści sie w brzuszkach jest nieporównywalna z niczym innym:)
corin..no to mozemy sobie reke podac..ja juz mam 104cm w obwodzie...uprasza sie kochane licóweczki o pozostawienie tej wiadomosci bez komentarza:-):-)
my własnie z Rózią przymierzamy się do słuchania muzyczki. Kupiłam dzis takie wielgachne słuchawki co by na brzucho zakładać. ciekawa jestem czy mała bedzie tańcowac:)

Ostatnia edycja:
Super powiem Wam stan,ale te upały mnie przerażają naprawdę :eek: emcia pokazuj te bluzki :-D :wściekła/y: maqnio czytaj czytaj a dopowiem tylko ,że gdzies indziej doczytałam,że Majka będzie w ciązy z ....... Pawłem ciekawe czy to prawda kurde hahahahah kurde zrób zdjęcie brzucha w słuchawkach :-D fajny widok musi być Corin dobrze będzie !! Jak coś to przyjedziesz do mnie i całe dnie na balkonie spędzimy hahaha z mineralna i lodami mega wielkimi i stopami zamoczonymi w miskach z wodą :-D

Ostatnia edycja:
Orchidea, sis, pewnie, że najważniejsze, że synulek zdrowy:)

Mówię do mojej mamy, że ja tam się boję rodzic i nie chcę, a ona się zaczęła śmiać i mówi: ,,Ty zobaczysz, na koniec będzie Ci już tak ciężko, że będziesz się modlić, żeby już urodzić." hehe;)

Ostatnia edycja:
Maqnio, fajny pomysł z tymi słuchawkami, Rózi na pewno się spodoba, tylko jakiegoś ciężkiego metalu jej nie puszczaj, bo jak zacznie fikać to Cię poobija :-D

Orchidea, to też się piszę na ten balkon i wieeelkie zimne lody. Tylko czy się pomieścimy z tymi brzuchami :-D

psotka wiesz co,jak byłam u lekarza na korytarzu dwie koleżanki (ciężarówki) rozmawiały i ta jedna miała brzuszek taki jakby nie wiem najadła sie fasolki i miala wzdęcia a ta druga pyta a to początek Twój ?? A ona nie no koniec 7mego miesiąca :-D mój Tomek mnie tak szturchnął,że mało co z krzesełka nie spadłam hahahah i mówi mi patrz jakie te brzuszki są różne a za chwilę ale wszystkie super,bo z dzidziami w środku :-D danusia zmieścimy się spokojnie zapraszam !!!

orchidea a no bedzie w ciazy i tez czytałam ze z pawłem. bo ona tak naprawde jest w ciazy, i chyba wyjedzie do na jakis czas (w filmie) do berlina, :) foto zrobie i wstawie:) ja tez sie wpraszam na balkon i lody:0
danuska narazie słuchamy lionela richie ale zero odzewu..musze poznac gust mojego dziecka:)

reklama
Do góry