reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

pati supcio że udaje sie utrzymac laktacje i ze sprawia Ci to tyle radosci:tak:No i fajnie ze Kacperek taki dobry braciszek.Alanek wiem ze pokocha braciszka,cieszy sie na niego bardzo,sprawia mu radosc karzdy drobiazg kupiony dla małego nawet jak sam nic nie dostanie to cieszy sie ze to jest dla naszego dzidziusia.Ale czuje ze zazdrosci nie unikniemy widze jak sie zachowuje w stosunku do siostry Frania,niby go lubi,zabawia,całuje,a za chwile cos mu odpali i potrafi rzucic w niego bez przyczyny piłka,zamachnac sie na niego krzesełkiem,tak wiec nieobliczalne to moje dziecko:baffled::-pChusta juz zakupiona trzeba bedzie małego tam chowac:tak:
Patrycja oj u mnie odliczanie sie zaczeło,w poniedziałek jade na 8 rano na czczo i do cięcia,rodzic siłam natury nie mam zamiaru bo moje dziecko ważyło wczoraj 4600,tak wiec dziekuje,niech wyciagaja.Wczesniej jak myslałam ze bedzie troche mniejszy to brałam oba porody pod uwage,cc bardziej bo jednak Alan miał 4500 wiec słabe szanse na kolejne dziecko mniejsze.Cisnienie mi szwankuje mam nadzieje ze pociagne na nim te 6 dni,nogi jak balony,rece strasznie,dretwieja szywnieja,ciezko nimi cos działac ale juz bliziutko,szybko zleci:tak:

reklama
hej
dziewczyny zagladam tu często ale weny brak.
czuje sie dobrze może troche słabo i gorzej w porównaniu z 1 ciążą,przytłacza mnie robotka i te ranne wstawanie i siedzenie na pupie 8h.czasem brzuch pobolewa czasem kuje ale wszystko oki, remontu jeszcze nie widać wiec tez mnie to drażni bo nie usmiecha mi sie z brzuchem latac po sklepach i wszystko kupowac.

pozdrawiam pa

hej dziewczyny
ja tez podczytuje, ale siedzę naminowana, jak to pod koniec cyklu, chyba znów sobie wkręcam ciążę - bo i cycki mnie bolą i czasem mi się niedobrze zrobi i do toalety biegam, pewnie @ przyjdzie w niedzielę i ciążowe objawy jak ręką odjął :/

hej kobitki, nie pisałam od tygodnia bo nam lapek padł. Niestety teraz na dobre, a dziś rodzice kupili nam nowy :-):-):-):-)
U nas wszystko dobrze, Julcia zdrowa, nie może się doczekać aż pójdzie do przedszkola. Ja czuję się średnio, bo miednica mnie okrutnie boli, zwłaszcza jak w nocy po raz setny chcę wstać na siusiu. No i wyskoczył jakiś hemoroid, choć nie mam żadnych kłopotów z wypróżnianiem. Ale lekarz powiedział że to częsta dolegliwość przez inne krążenie i takie tam w ciąży.

Patra, imienia nadal nie wybraliśmy :baffled: ale czuję, że stanie na Majka, Anna albo sama nie wiem :-D Julka wymyśliła PUCHATKA :sorry2::-D

Fioletowa, a może jednak się udało? :-)

hej
Puchatka - dooobre :-D

ech fajnie by było, ale to już rok starań, więc nadziei troszkę mało... zobaczymy
jutro robię teścik, przed imprezą... zobaczymy

Puchatka to calkiem sympatycznie:-D
Alan kiedys wymyslił ze braciszek bedzie naywał sie Brzydal:cool2:Potem jak go ktos pytał jak sie bedzie nazywał to oznajmiał ze Brzydal:-p
Fioleciku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja szaleje w kuchni,dzis nadusiłam jabłek w słoiki,nagotowałam gołąbków,wczoraj piekłam milky way na osłode,pierożki namrozone,gotuje,wekuje,jak bym w tym szpitalu z miesiac miała byc:-D
No i odliczam dni,za 3 doby o tej porze bede juz tulic malenstwo a nawet kilka godzin wczesniej:tak:
Ogólnie jestem juz bardzo zmeczona swoim stanem,jakas śpiaca chodze i zdechła ale jak sie wie kiedy do tego szpitala to sie chce miec wszystko porobione.

Fioleciku miejmy jeszcze nadzieje ze to tylko plamienie,jeszcze jest szansa,:tak:
beatko szybko zleci te dwa miesiące,dasz rade,ja tez juz dawno mówiam ze juz długo nie pociagne tak sie kiepsko czuje,a dałam rade sie doturlac.Teraz bedzie juz ciut chłodniej to sie nie namęczysz tak na końcówczce może tak bardzo_Odpoczywaj i dbaj o siebie:tak:
Ja jeszcze dwa dni jupi:-)

reklama
Dziewczyny ja jutro na 8 mam byc juz na oddziale,pewnie po obchodach i takich tam około 12 wezmą mnie na cięcie,mam juz cykora,trzymajcie kciukasy by wszystko dobrze poszło.

Do góry