reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

kciuki zaciśnięte, a ja mam dziś pierwszy dzień kolejnego cyklu
rok starań z głowy, pocieszam się że z Arturem nie musiałam czekać, 1 cykl i gotowe, najwidoczniej teraz śrenia muszę odrobić...
za to wczoraj byłam na imprezce i popiłam :-D

reklama
Beacia będzie dobrze &&&&&

Fioleciku widocznie tak miało być. Niebawem będziesz się cieszyć z II kresek, zobaczysz :tak: Ja z wyliczeń wiem, że na szkoleniu musiałam już być zapłodniona i mam wyrzuty sumienia bo pochlałam równo. Gdybym wiedziała nic bym nie piła, a tak mam stresa nieco. Ale póki na usg pokazuje że dzidziolka zdrowa to chyba tak jest no nie?

My dziś troszkę poszaleliśmy w CCC, bo już buciki zimowe się pojawiły jakiś czas temu, a są już nieźle przebrane. Więc Julka tej zimy będzie nosić takie oto http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/301476 strasznie jej się spodobały i wygląda w nich superowo. No i dostałam od znajomej kartę ze zniżką 30% więc i cena dobra.

Hej:)
My dzis wrócilismy do domku.Wszystko poszło sprawnie,ja dobrze przeszłam cięcie a Marcelek zdrowy duzy chłopak 4500g,55 dł,10 punktów.Cycochy zaczynają twardniec wiec chyba bedzie w końcu mleczko,bo musiałam w szpitalu troche syna dokarmic.Alanek narazie zachwycony braciszkiem i prezentem który dostał od marcelka(nie wiem czym bardziej)A malutki jest słodki i kochany,oj jak ja ich kocham.Sktobne cos wiecej jak sie rozkręce.Buziole

Gratulacje :)) ;))

Fioletowa a co u Ciebie? :))

Dmuchawcu a jak Ty się czujesz :*

Beatko :* a Ty jak tam? Bliżej już dalej masz :))

Może wreszcie skrobnę coś o sobie? Heh ... No chłopaki rosną i rozrabiają na 200% :-D:-D myślałam nad 3 dzieckiem ale no urwisy skutecznie mnie od tego pomysłu odwiodły więc jesteśmy sobie w 4 i niech tak zostanie !! :-D:-D.
Wróciliśmy w niedziele z urlopu jak co roku bez dzieci :-D i wszyscy zadowoleni. Bo Olo był z babciami a Jasio był u swojego kuzyna na 5 dni więc miał mini kolonie boooo od poniedziałku wysyłam go do przedszkola :-D:-D do grupy popołudniowej od 13 do 18 no zobaczymy mam nadzieje zę będzie ok :tak:.
A ja póki co nie pracuje, zaczęłam dbać o siebie znaczy się odchudzać po ciążach i za mną już jakieś 13/14kg więc do przodu :-D jeszcze 10 i będzie super .
Może nasz wątek zacznie znowu tętnić życiem to wrócę ja też napewno :*

Całuje Was każdą z osobna i wszystkie razem no i przytulam wszyyyyyystkie dzieciaczki !! ;-)

Beacia gratulacje !!! Wklej zdjęcia Marcelka jak się ogarniecie trochę :-)

Alusia, jeszcze 10 tyg i mam dość, bo dieta cukrzycowa mnie wkurza. Dzięki za wiadomość na priv, wiesz o czym mówię :*

U nas ok, ale ja chyba będę zmuszona wrócić od poniedziałku do pracy bo dziewczyna zatrudniona na sezon chce do Belgii w sobotę wyjechać. Mama sobie sama nie poradzi więc będzie lipa.

Julka właśnie zamiata piasek ze swoich bucików po zabawie w piaskownicy i przeżywa że aż tyle piasku naniosła :-D:-D
Jutro idziemy do przedszkola zobaczyć co musimy kupić w ramach wyprawki, Julka wie że na pewno kredki i teczkę i już się nie może doczekać:-)biedna oby tylko nie płakała za mocno w trakcie rozstania ze mną :-(

Beatko dasz rade :** a widzę że przeżywamy to samo bo nasze dzieciaki idą do przedszkola ;-);-) u mnie jest tyle dobrze że poki co Jasio baaardzo się cieszy bo jak on to twierdzi "ma dość swojej rodziny i chce pobawić się z dziewczynami" ha ha :-D:-D

reklama
fioletowa a co to za firma będzie, jeśli oczywiście chcesz zdradzić :-)

Alusia u nas co dzień jest pytanie kiedy w końcu pójdzie do przedszkola, że będzie dzielna nie będzie się kłócić z dziećmi, będzie ładnie jeść itp. Kupiliśmy jej kilka książeczek nt przedszkola i ona jest zafascynowana. Zobaczymy w poniedziałek. Czuję że będę wzywana na dywanik za jej odzywki i pyskowanie. Młoda powtarza wszystko co się do niej mówi. Ostatnio w piaskownicy dziecku jednemu wystrzeliła ZOSTAW TO MOJE ZABAWKI, ZOSTAW SŁYSZYSZ CO DO CIEBIE MOWIĘ, ZOSTAW BO SIĘ STŁUKĘ NA KWAŚNE JABŁKO ! żeby nie było ja jej nie tłukę ale tak jej raz powiedziałam w nerwach i masz babo placek, zapamiętała i użyła. Podobnie jak w autobusie, mamusiu ten kierowca jedzie jak idiota. Masakra. Chyba powinnam sobie zakleic usta...

Do góry