reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej
Nie wiem czy mnie pamiętacie jeszcze :zawstydzona/y:

Gratki dla wszystkich po raz kolejny ciężarówek :-D

No i dla mam oraz ich pociech :tak:

Beata ja to mam dylemat w inna stronę też nie wiem jak to będzie z przedszkolem bo Nikola sama je wsszzzzystko straszny jest żarłoczek ;-):-);-) myje zęby, potrzeby załatwia sama bez pomocy, próbuje już sie ubierać buty sama założy ale gorzej z inną garderobą, no i nie śpi w dzień a dostała się do grupy najmłodszeja tam leżakują i to tej gdzie są dzieci lipiec-grudzen czyli tak jak by patrzeć to pól roku różnicy jest no i nie wiem czy nie będzie to jej na nie korzyść zastanawiam się nad zmianą grupy a wy co byście zrobiły???
Beatko z jedzeniem się nie przejmuj ja mam jeszcze Kacpra on był totalny nie jadek ale panie w przedszkolu sobie poradziły zresztą tam są dzieci i dziecko patrząc na inne sam zaczyna brać z nich przykład i je te rzeczy których w domu by nie tkną o nawet palcem, u nas tak był, zobaczysz będzie dobrze :tak:.

reklama
Wybaczcie dziewczyny że nie pisze ale niestety u mnie w domu cyrk na kółkach. Czasu na wszystko brak, wiecznie ktoś u nas siedzi, a wszystko na mojej głowie. Zaraz ma przyjechać szwagier z nową dziewczyną.. Wrr... Powoli padam ze zmęczenia. Na szczeście Kinia to aniołek. Je, śpi, sra, zero problemów.Tfu tfu tfu odpukać. Kacper tradycyjnie łobuzuje, na szczeście z alergią się unormowało. W czwartek kontrola i badania, aż się boję. No nic zmykam bo ssak się obudził.
Izabell witaj ponownie!

No i foto Kini :)

Zobacz załącznik 490132Zobacz załącznik 490133Zobacz załącznik 490134 IMG_0982-001.jpg

Pati ślicznosci ta twoja Kingunia,całowac,całowac,całowac:tak:

A ja juz ociężała i zmęczona swoim stanem nie mam weny nawet na pisanie,dni zaczynaja mi sie dłużyc.Synu twardo siedzi nic sie nie zapowiada by upominał sie o wyjscie wczesniej niz przed planowanym cc czyli prawdopodobnie 28 sierpnia.
Buziam lipcu:)

Daisy jestem jestem... aczkolwiek trochę zarobiona i schorowana... właśnie kończę anginę, w między czasie jakaś jelitówka przez nas przeleciała... 10 dzieci w przedszkolu z tego powodu nie ma w przedszkolu... a żeby było lepiej sąsiadka, która nie ma dziecka w przedszkolu, też ją miała... zastanawiam się czy to nie coś w wodzie... no ale na szczęście to taka 1-dniowa sprawa, więc szybko mija i równie szybko się zapomina. Wczoraj robiliśmy przyjęcie urodzinowe chłopaków w przedszkolu. Także pani wychowawczyni się zajęła dziećmi, ja tylko tort i jakieś ciasteczka przygotowałam. A że to w przedszkolu, to nawet sprzątania nie miałam :-D super sprawa!

No nic.. zmykam się ogarnąć, dzieciaki pojechały do przedszkola, więc ja do roboty! dziś mam nadzieję, że już więcej siły będę miała.

Miłego dzionka! U nas pochmurno, ale weekend ma być niczego sobie.

witam laseczki
ja właśnie z pracy 0po długim weekendzie, ech lekka dolina, ale co zrobić
bylismy na wyjazdach, ale młody mi się troszkę pochorował i kurcze teraz siedzi z mamą a nie w przedszkolu, znów go będziemy musieli przyzwyczajać, bo on co dłuższa przerwa to marudzi po powrocie

dzień doberek!!
u nas upały :) chodzimy sobie na basen i korzystamy z ostatnich cieplnych i słonecznych dni :D
widzę że mały ruch tu mamy.a szkoda :(

buziaki i udanych reszty pięknych dni!!!

Hej dziewczyny

U nas jakos leci chociaż czasu to juz brakuje totalnie. Wczoraj i dzisiaj małą dopadła kolka. Ech masakra. Mniej więcej od 18 do 20 płacz. Ale jakoś dajemy rade. W nocy od kilku dni spi nawet ładnie. Usypia ok 20:30-21 i spi do 2:30-3, jedzonko, przebieranko i spanko do 6-6:30, no a pozniej buszuje tak do 8 i idzie spac na nowo.. Miałam ostatnio kryzys z karmieniem, mała cały czas płakała chociaż non stop wisiała na cycku. Raz dziennie zaczęłam jej podawac mm i płacz ustał jak rreką odjął. Ciesze się że karmię piersią i nie zniechęca mnie nawet to że raz dziennie dostaje to mm. Kacpra w ogóle nie karmiłam, nie miałam pokarmu chociaz długo o niego walczyłam. Kinie karmie i jestem z tego powodu bardzo szcześliwa nawet jesli musze ją dokarmiać.
A Kacperek jest nadal zakochanym braciszkiem. Zero zazdrości, pomaga przy małej, tuli ją,całuje. Jestem tym zachwycona!

Ciężarówki co tamu Was?

Beatko imie wybrane?

Beacia a jak u Ciebie? Godzina W juz niedługo!

Daisy a jak u ciebie z samopoczuciem?

Ewcia zdrówka! Fioletowa dla Twojego młodego także!

Agnieszka a jak Jonathan? Pewnie już wyzdrowiał skoro buszowaliście na basenie

Buziaki dla Was babeczki!

reklama
Czesc babeczki!

Patra- przy dwójce dzieci z czasem faktycznie bywa kruchawo:tak:Ciekawi mnie jak jest przy trójce:-D Niestety szybko sie nie przekonam bo własnie @ mi się zaczęła, czyli z ciąży w tym miesiącu gucio:-(Fajnie, ze karmisz, mnie tez sprawiało to dużo radości. Dla zwiększenia ilosci pokarmu dobrze pomęczyc opróżnione piersi laktatorem po kazdym karmieniu przez 3 dni.

Ewcia zdrowiej szybko!
Ciężaróweczki dbajcie o siebie!
Buziaki!

Do góry