reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Izabell jesli nie mozesz kupic nowego pistoletu (dostepny raczej w kazdym sklepie narzędziowym) i nie dostaniesz kleju magic, to polecam zwykły wikol. Jest swietny do papieru. Zreszta Magic jest produkowany na bazie wikolu.

reklama
Ja używam magika. Kupiłam go w dwóch sklepach plastycznych i z artykułami biurowymi. Sklepy nie duże, ale raczej 'specjalistyczne'.

Dmuchawcu a wikol po wyschnięciu jest dalej biały, czy tak jak magic robi się przezroczysty?

Trzymajcie mnie ludzie - frytek mi sie zachciało:sorry:

Ale normalnie tak strasznie, ze juz sie smażą:-D Kolejna nowość- w ciąży z Zosia nie miałam zachcianek.

Co tu tak pusciutko? Pisać, kobitki!

Witam

Ja tylko daję znak że żyjemy i mamy się dobrze, zaraz uciekamy na dwór, czasu brak, ale ponadrabiam..... Wesele udane, poprawiny też, Mała się wybawiła i wytańczyła, zabraliśmy ją tylko na poprawiny i polterabend. Nawet wygrałam z mężem dwa wina :-D W konkursie wesenym :-)

Krupnik mi skwaśniał :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy: przełożyłam wczoraj do mniejszego garnuszka i nie wstawiłam do lodówki :no: ehhh... nic to zabieram się za spaghetti - to na pewno Tomi zje ze smakiem :-)

A my juz poo szczepieniu
Na szczęscie obyło się bez płaczu:tak: Ale za to Filip by rozniósł całą przychodnię, wszystko musiał dotknąć, każde drzwi, kazde krzesełko, niemówiąc już o dzieciach, a były same niemowlaki, najchętniej by się z nimi, bawił, a raczej nimi:szok:

Wazymy 10,7kg i mamy 83 centymetry na stojaka, ale dokładnie to nie wiem, bo tak sie wiercił.
następne szczepienie w listopadzie, ostatnie z serii 5w1

Aniu, wiesz ja moze dzis na obiad bede miec frytki, to Ci podrzucę:-) aswoją drogą, widzę,ze zachcianki na całego sie zaczęły:laugh2::laugh2: a jak mdłości, minęły juz?
Kami wklejaj szybko fotki mojej synowej, bo Fifi tęskni:-D:-D:-D no i TWOJE TEŻ:tak:

Mdłości nie mineły, ale jakos mniejsze są:-)

Poz atym jak mi sie chętka na cos pojawi, to koniec- mdłosci sie nie liczą. Musze to miec i już!:-D:-D:-D

Dziewczyny wielgaśne dzieki ma aż 3 kleje hehe :) wikol, magik i jeszcze introligatorski tak na zapas a pistolet mogę kupić no ale mógł mąż to taki że on lubi najpierw sam spróbować naprawić a jak już się przekona ze nie da rady i nie ma sensu bo wyższe koszty naprawy niż nowego to wtedy idzie kupić :p

reklama
Do góry