reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

A ja wchodzę, patrzę, że post od Dmuchawca, myślę 'pewnie sporo napisała, bo cały weekend milczała, pewnie napisze jak tam anioły, jak spedziła urodzinki, co dostała od męża...." a tu 2 linijki i koniec... oj Aniu Aniu... ehhh...

U nas dziś też cieplutko, a ja właśnie gotuję krupnik... ciekawe czy wsypałam za dużo czy za mało kaszy :/

reklama
Hej laseczki :):)

my juz z urlopu wlasnie wrocilismy.w chorwacji bylo rewelacyjnie :) wkleje potem fotki :)
ide sie rozpakowac i wieczorkiem was poczytam i naskrobie troszke bo juz sie stesknilam :)

hejoł

Mały zasnął, idę wieszac pranko:-)
u nas ani burzy ani deszczu wczoraj nie było, dzis tez ciepełko:-)

No właśnie Aniu, napisz co za prezenty dostałaś, a nie tylko wcinasz te arbuzy:-p:rofl2::-D

Beatko, Julenka mus bosko wyglądać, jak nianczy lalę:tak:
hhehehehe

Dodałam do krupniku kilka suszonych grzybków... pachnie w całym domu - a ślinka mi już kapie... dawno (albo nigdy :/) nie gotowałam krupniku...

Agnieszka witamy spowrotem! A kiedy miałaś być w tych Tarnowskich Górach???

A no bo jest tak gorąco, ze nawet pisac mi sie nie chce:confused2:

Urodzinki zleciały pod znakiem roboty. Malowałam cały dzień anioły i piekłam kruche ciastka z 2kg maki. Mąż zaplanował wycieczkę, ale musielismy ja przełozyć i poszedł do garazu szlifowac mi deseczki do aniołów:sorry: A dostałam takie wymienne paski do gilotynki:-D Ostatnio praktyczne prezenty u nas królują z braku funduszy:tak:

Festyn sie udał. Nie wszystkie anioły sprzedałam, za to poszło sporo kartek z okazji narodzin dziecka i slubnych, moje malowane wazony i tam. Za anioły usaliłam cene 10zł- za takie malutkie. Może to było za duzo? Ale nie wyobrażałam sobie, zeby cos, nad czym spedziłam tyle czasu sprzedało sie za mniej:sorry:

Zdjęcia oczywiscie mam i wkleje, ale najpierw musze je zgrać na kompa, a mi e straszliwie, okropielnie nie chce.

Paski do gilotynki? do jakiej gilotynki? jakie paski?
Ja mam taką z takim nożem - robię ciach i już, żadnych pasków tam nie ma... moi rodzice mają taką co się przesówa - ale tez nie wiem czy są tam jakieś paski... proszę o więcej informacji :)

A jak ostatnio szukaliśmy na necie z mężem szklanek do caffe latte (albo innej mrożonej, czy z alkoholem, z lodami.. takie wysokie filiżanki na nóżce) - to weszliśmy na stronę jakiegoś sklepu cukierniczego i Wojtek sam zasugerował!!!!, żebym coś sobie wybrała. Bo jak będziemy zamawiać to lepiej więcej za jednym razem - już wypatrywałam nieprzywieralnych stolnic, wałków, tych pacek do wygładzania masy cykrowej, jakichś radełek, wzorków itd... tyle tego jest, że nie wiem co wybrać - bo na wszytsko mnei nei stać :)
Ale tak sobie myślę, że musze odwiedzić ŚwiatPasji i jakieś dziurkacze i inne gadżety do robienia kartek zakupić :D

Ehhh... tylko jjak otworze tą moją firmę to kiedy ja znajdę na to czas!

Bo ja mam taka dziwna gilotynę.
Proton A3 - Fellowes - najmocniejsze niszczarki świata, niszczarki, niszczarka, bindownice, laminatory

I w niej ostrze jedzi epo takim pasku z grubej gumy, czy jakiegos tam innego tworzywa. A ze duzo jej uzywam to mi sie ten pasek przeciął i źle sie tnie. Ogólnie nikomu nie polecam tego urządznia:no: Fajne w nim jest tylko to, ze ostrze tnące mozna wymienic na tnace faliscie, zaginające i dziurkujące i tylko dlatego mi mąz je kupił.

Ewo a zdradź nam wreszcie jaka to bedzie firma? Czy m sie bedzie zajmować?

A nie mówiłam Wam jeszcze? Chcę zrobić portal noszący znamiona portalu społecznościowego, który będzie udostępniał narzędzia/techniki do rozwiązywania problemów/podejmowania decyzji (burza mózgów, porównywanie parami i inne bardziej fachowe) :)

Tak sobie teraz pomyślałam jakby Wam to zobrazować... chyba najłatwiej będzie tak:
Lipcówki 2009 chcą jechać razem na wakacje. Tylko gdzie?
1. Krok pierwszy - otworzenie projektu na moim portalu WAKACJE LIPCÓWEK 2009.
2. Burza mózgów - każda z nas wymyśla różne przeróżne, ciekawe i mniej ciekawe miejsca.
3. Wykorzystujemy narzędzia do wyboru najlepszych rozwiązań:
- Hits&Hot Spots (Każda ma do dyspozycji dajmy na to 5 kropeczek, które może "przykleić" do pięciu najciekawszych wg. niej miejsc) - już nam się pomniejsza ogromna liczba wcześniej wypisanych miejsc
- Porównywanie parami (Każda z nas porównuje kolejno każde miejsca ze sobą i wychodzi to najlepsze dla każdej z nas)
- .... i jest jeszcze kilka, a nawet kilkanaście innych narzedzi które umożliwiają ulepszanie już wybranych rozwiązań itd.
4. Otrzymujemy to czego nie udało nam się zrobić na samym forum. Nie byłyśmy wstanie tak pokierować tym problemem dokąd i kiedy jechać, żeby się spotkać w jak najliczniejszym gronie.

Ostatnia edycja:
W Tarnowskich G. mam byc w polowie wrzesnia :) dam znac wczesniej dokladnie kiedy jade :)

focie juz wrzucialm ale tylko kilka bo nie chcialo mi sie zmniejszac wiecej :D potem sobie to zrobie to wkleje :)
lece was poczytac :)

reklama
Witam
U nas dzis kolejny burzowy dzien, Kacper już spi, wlasciwie calymi dniami nie chce spac a przed 20 juz pada... no ale o 6 wstaje.. strasznie ostatnio mi marudzi ale w dzien nie potrafi zasnac... normalnie brakuje mi sił.
Wczoraj M wrócil z mieszkania mimo ze swieto to tam bylo no ale wrócił po 12, wiec [pojechalismy do bawialni i do tesciow, potem polozylam malego spac i od 20 moglismy z M miec czas dla siebie , poscielilam łozko itd bo chcialam sobie z nim polezec pogadac itd, a ten kretyn sobie pojechał niby umyc auto, bo ze niby nigdy nie ma czasu a nagle w niedziele o 20 mu się zachcialo... brak słow ja się pobeczalam i poszlam spac.. brakuje mi juz sily..
juz wiem ze się dla niego w ogole nie licze, nie mam zamiaru z nim rozmawiac...
w ogole juz nic mi sie z nim nie chce..
:-:)-:)-:)-(

Do góry